Planeter i Skytten

PLANETER I skytten

EgenskapElementPlanetNøkkelord
BevegeligILDJupiter«Jeg oppfatter«

SOLEN I skytten


Skytten er et bevegelig Ild-tegn og nøkkelordet er «Jeg oppfatter». Den er symbolisert av en Kentaur som bueskytter, og den styrer hofter og lår. Kentaur er halvt menneske, halvt dyr, den sikter på himmelen med en pil som et symbolsk forsøk på å frigjøre seg fra sin ringere natur. Som Skytten er du stjernetegnenes filosof, prest, lærer og lurendreieren som alltid er klar til å lære bort eller selge andre filosofi. Vennlig, utadvendt, selskapelig og sportselskende, du kan være veldig overdådig når du hengir deg til din ekspansive natur. Du elsker sannhet og ærlighet intenst, du kan være brutalt taktløs. Du liker fysisk aktivitet, store temaer og store fakter.

Skytten er et bevegelig Ild-tegn styrt av Jupiter, som deler et vennlig forhold til Solen. Personen som har Solen i Skytten er en gudfryktig og fredselskende sjel, utstyrt med veltalenhets kunst. En slik person er sannsynligvis en lærd person, en hederlig og medfølende person med mye visdom og intelligens. Solen i denne posisjonen gir også en evigvarende tørst etter kunnskap. Disse menneskene gjør det bra på felt som lov, administrasjon og bank. Folk med Solen i Skytten er pålitelige og rettferdighetselskende mennesker. De er ærlige og rett fram, og pynter ikke på sannheten.
Disse personene forstår forskjellen mellom det å være levende og å eksistere. De er frihetselskende personer med kjærlighet til naturen. Ofte er de glad i en sport eller to. Personer med Solen i Skytten får mye rikdom i livet, og lever som en konge. Deres fysikk bidrar også til den kongelige utstråling som deres personlighet har. De er brede av vekst og har en vakker kropp. De har også en tendens til å være kjent blant sine sosiale sfærer. De er av støttende natur, liker å gi en hjelpende hånd til sine slektninger og venner. Etter ekteskapet har de med Solen i Skytten en tendens til å få sønner.

MÅNEN I skytten


Med Månen i Skytten får du en sikkerhetsfølelse fra å være fri til å streife rundt og ikke være bundet. Du er rastløs og mangler konstantitet, faste tegn i ditt eget eller partnerens diagram vil bidra til å forankre deg. Når du ikke er bundet av forhold, er du ikke mye huslig. Noen ganger gjør uavhengigheten din deg til og med bagatellmessig fjern. Du liker å hjelpe andre, men kan glemme. Du er vennlig, optimistisk, liker å gå tilbake til det grunnleggende, og er fornøyd selv i stramme omgivelser. Religion, sannhet, filosofiens verden og ideer interesserer deg. Din kjærlighet til enkelhet er bra for politikk, og bringer frem sannheten og en følelse av ærlighet i en gruppe. I en manns diagram vil dette tiltrekke seg en partner som elsker frihet. I en kvinnes diagram kan dette symbolisere en viss grovhet med mindre Vekten eller Jomfruen er markant eller Venus på annen måte er fremhevet.

Skytten er et selskapelig tegn styrt av Jupiter som gir personen hell. Jupiter, som er en maskulin planet, deler et vennlig forhold til den feminine Månen, sammen balanserer de energiene. Dette er en positiv plassering for Månen som det gjør personen bestemt og balansert. Disse personene har en tendens til å være åndelig tilbøyelige, intellektuelle og kunnskapsrike. De liker å dele sin kunnskap med andre og spre bevissthet. De har også en sterk rettferdighetsfølelse. De søker frihet, både på et mentalt og fysisk nivå. Slike mennesker gjør det veldig bra i felt som bank og undervisning.  De pleier også å være gode elever.
Månen i Skytten gir en utadvendt personlighet. De er i ganske god kontakt og komfortabel med sitt indre selv. De har en sterk beslutningsevne og har et optimistisk syn på livet. Noen ganger er de imidlertid for idealistiske. Om du er født med Månen i Skytten, er du ikke en som ville gjøre noe for å bli assosiert med eminente mennesker. Du får venner på egne premisser. Du er ganske ærlig, frisinnet, vennlig, frittalende, og tror på ideen om likestilling og rettferdighet. Du er naturlig god med undervisning og forkynnelse. Dine observasjoner er ganske gode og nøyaktige. Du er ganske besluttsom og viljesterk, men noen ganger klarer du ikke å lære av dine feil.

MERKUR I skytten
Merkur i Skytten indikerer at du er filosofisk, oppriktig og direkte på grensen til å være taktløs. Ærlig og rettferdig, du tolererer ikke bedrag fra noen. Fordi tankene dine er naturlig fokusert i det fjerne eller på å finne forbindelser mellom dine mange observasjoner, er tankene dine ofte upraktiske og har lite å gjøre med hva som er rett foran nesen din. Du overdriver ofte betydningen av personlige meninger, eller gjør noens uttalelse til et spørsmål om prinsipp eller et etisk spørsmål. Du er så tvunget til å forbinde detaljer i hele visjoner, at du ofte forestiller deg at du har sannheten før du har sett alle fakta. Dette er eksempler på grunn av en generell tendens til å gjøre én fjær til fem høns, eller å forveksle stort med smått. Du må lære å fokusere og lede tankene dine, og å få alle dataene før du dikter opp en filosofi. Du elsker å vandre langt i tankene dine, og er en god historieforteller eller selger.
Sinnet er så raskt allerede, men når Skytten hesten gjør tenkningen er det full fart mot løpene og ikke se deg tilbake! Du må bare komme deg i bevegelse, kjære rasehest, ofte før du virkelig vet hvor du skal eller hvorfor eller hvordan eller med hva. Så sørg for at du har undersøkt fakta og detaljer som prosjektene dine er basert på før du insisterer på å kjøre i gang, ellers vil du kaste bort mye tid og energi på å oppdage feilene dine under prøving og feiling i stedet for å unngå dem gjennom planlegging og forsiktighet.

Skytten er et bevegelig Ild-tegn styrt av Jupiter, som anses å være den mest gunstige av alle planeter i astrologi. Til tross for et fiendtlig forhold mellom Jupiter og Merkur, viser denne plasseringen seg bra for personen fordi begge planetene er gunstige av natur og gir positive resultater. Folk med Merkur i Skytten har en liberal tilnærming i livet. Merkur engasjerer dem også med kunsten av takt og diplomati. De er ganske drevet mot åndelighet og enda mer mot å lese om åndelighet. Personen har også en sterk forkjærlighet for å besøke religiøse steder og bøker. De har en filosofisk tilbøyelighet, så nyt slike kloke diskusjoner. Psykologi og religion appellerer også til dem som studiefag. Merkur gir ferdighetene til veltalende kommunikasjon til personene her. En slik person er en dyktig taler, og for det meste ekspert på skriving. Utenlandske kulturer og språk fascinerer vanligvis slike menneskene. Deres fantasi er ganske fruktbar og interessant. Disse menneskene blir gode historiefortellere og kan velge forfatterskap som et yrke også fordi ideene deres oftest er overbevisende og lokkende.

VENUS I skytten

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er venus.png
Med Venus i Skytten er du en livskunstner, og dyrker og nyter gledene det har å tilby. Du elsker frihet, sport, reiser, filosofi og store ideer, og i det minste konseptet kollektiv. Du er tiltrukket av mange mennesker i mange samfunnslag, men har en tendens til å unngå forpliktelse i dine intime forhold.
Venus i Skytten kan produsere to forskjellige karaktertyper. Den ene er ekstravagant, alltid på farten, elsker å gamble, ha det gøy og hyggelig. Den andre er idealistisk, filosofisk eller religiøs, og har stor indre styrke. Hvis Venus er i vanskelig aspekt til Månen, Mars, Uranus, Neptun eller spesielt Jupiter, har du en tendens til å være som den første typen. Hvis din Venus har et godt aspekt og du har en sterk Saturn, vil du ha en tendens til å være som den andre. I de fleste tilfeller vil det være en blanding av de to.

Venus deler et fiendtlig forhold til Jupiter, som styrer Skytten. Denne fiendskapen påvirker imidlertid ikke plasseringen negativt, siden Jupiter er den mest gunstige planeten og også Venus er en gunstig planet. Folk under påvirkning av denne plasseringen har en god økonomisk status gjennom hele livet. Venus i Skytten gjør personen pliktoppfyllende og hjelpende. Disse menneskene liker å hjelpe andre og føler seg komfortable rundt vennene sine og partneren. Disse personene er sosiale og vennlige av natur. Flaks favoriserer dem, og de vil sannsynligvis bli velsignet med en heldig og velstående partner. De har et sterkt ønske om å gjøre familien stolt. Venus gir dem en kjærlighet til dekorasjon. Personen har en god helse og en attraktiv personlighet på grunn av påvirkningen av planeten av skjønnhet. Disse personene har en tendens til å være ærlige og fordomsfrie. De snakker fritt og pynter ikke på sannheten. Venus gir dem imidlertid en høflig og taktfull måte å håndtere mennesker og situasjoner på. Denne posisjonen til Venus øker også tilbøyeligheten til religiøse bøker og steder. Personer med denne plasseringen elsker følelsen av frihet i livet sitt, og enhver trussel mot deres uavhengighet gjør dem nervøse og sinte.

MARS I skytten


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er mars.png
Med Mars i Skytten er du uavhengig, vennlig, optimistisk, og elsker frihet og friluftsliv, men – siden Skytten er et bevegelig tegn – kan energien din bli spredt og du kan noen ganger være impulsiv og upålitelig. Det er to typer personligheter med Mars i Skytten: den ene blir trukket til sport og gambling, den andre trekkes mer mot filosofi og religion. Du kan blande de to. I denne forbindelse kan seksualiteten din enten være lystig og fri, eller veldig moralistisk. Du liker å reise og trenger å få utløp for energien din fysisk. Du er ærlig og åpenhjertig, men hvis Jupiter er rammet, kan du være sløvt og taktløst. Du vil heller reise langt enn å bli sitte fast i rutine.

Skytten er et bevegelig ild-tegn, styrt av den kloke Jupiter. Mars og Jupiter er venner med hverandre, så Mars sin posisjon i Skytten viser seg å være seg ganske positiv for personen. Jupiter forholder seg til flaks, formue og ekspansjon, mens Mars er energi, ambisjoner og lidenskap. Jupiter reduserer Mars’ negative energi og gjør personen mentalt sterk og klok. Folk med Mars i Skytten har en tendens til å bli kjente. De har en sterk rettferdighetssans.
De har unike filosofiske overbevisninger, og når det gjelder å stå opp for hva de tror på, så kan ingen vinne et argument med en Mars i Skytten. De er imidlertid noen ganger motvillige til å høre andres meninger.
De er svært dyktige på områder som kommunikasjon, skriving og kunst også. Disse personene er modige vesener, og er veldig glad i friluftsliv. De ønsker å nyte frihet i livet sitt.
De liker å vandre fritt og dra ut på nye eventyr. Disse menneskene hater å jobbe i monotone situasjoner. Bevegelse er det som holder dem gående, selv om det er på et mentalt nivå. Disse personene blir gode lærere, ministre og familieprester. De har også en tendens til å praktisere abstrakt meditasjon og har en eksepsjonell kunnskap om religiøse skrifter på grunn av Jupiters innflytelse.

JUPITER I skyttenDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er jupiter.png
Med Jupiter i Skytten elsker du frihet, reise, sport og friluftsliv, men du må være forsiktig med å ikke ha for mange baller i luften på grunn av rastløshet eller utålmodighet. Du er ærlig og oppriktig, du hater rutiner, og du har en tendens til å være åpen, vennlig, bekymringsløs, optimistisk og til å ta sjanser. Du har en naturlig evne til å håndtere penger, og kan dra nytte av en arv (det er nesten sikkert hvis Jupiter er i det åttende huset). Du er veldig interessert i hvordan mennesker over hele verden lever og klarer seg, og bruker det som et middel til å utvikle din egen livsfilosofi. Du er naturlig tiltrukket av filosofiske, religiøse eller åndelige spørsmål.

Skytten er Jupiters eget tegn, så naturligvis viser denne posisjonen seg å være positiv for personen. Disse menneskene er naturlig fleksible. De hengir seg gjerne til veldedighet og sosialt arbeid. De gjør det bra på områder som astrologi, bank, undervisning, mentorskap, rådgivning osv. De får mye rikdom i livet. Og flaks ser alltid ut til å favorisere dem. De kommer også vinnende ut av utfordrende situasjoner og omstendigheter. Jupiter i Skytten gir også personen forretningssans.

Personer født i Skytten er vanligvis glad i å reise, og når Jupiter er plassert i Skytten, reiser personene gjerne til religiøse steder og går på pilegrimsreiser. Disse personene har tro på sine egne evner. De har også en sterk innflytelse på andre. De er besluttsomme sjeler som tar arbeidet sitt på alvor. De liker å lese og studere bøker relatert til religion og åndelighet. De er rettferdighetselskende og hjelper alltid mennesker i nød.

SATURN I skytten


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er saturn.png
Saturn er testeren, og i Skytten (tegnet på forståelse), så er testen forståelse. Sjeler født med Saturn i Skytten har kapasitet til å være gode lærere, men kan ha problemer med å utvikle en filosofi eller følge opp med langsiktige mål og ambisjoner. Kanskje problemet for deg er å kunne plassere din tro og tillit til noe eller noen.

Hvis Saturn er upåvirket, er du oppriktig, åpen, ærlig og vil gjøre det bra i religiøst eller vitenskapelig arbeid. Hvis Saturn er rammet, fremmer den uforsiktighet, ulydighet, likegyldighet og ubesluttsomhet. I dette tilfellet så er det best om du åpner opp og ser opp! Hvis du konsentrerer deg og jobber for hardt med en ting, mister du oversikten og du trenger å reise og utforske både ditt sinn og din verden. Du kan mangle god dømmekraft og det kan hende du gjør for mye av det upassende og ikke nok av det riktige. Fysisk trening er viktig for riktig sirkulasjon i den nedre delen av kroppen.

Skytten er styrt av Jupiter, den mest gunstige planet. Forholdet mellom Saturn og Jupiter er nøytralt. Jupiter fjerner urenheten, så Saturn fungerer her i harmoni. Den aksepterer og lar betydningen av Jupiter overmanne. Plasseringen av Saturn i Skytten gjør personen åndelig. Folk med Saturn i Skytten har en seriøs tilnærming til religion, filosofi og utdanning. Disse personene tror på hardt arbeid er ganske oppriktige og disiplinerte. Deres fokus i livet er på inntjening og suksess.

De er ganske smarte og dyktige, og vet hvordan man listig får ting gjort av andre. De har en sterk tilbøyelighet til undervisning og åndelige bøker. De blir gjerne veldig populære. Vanligvis lever de et lykkelig liv, er trofaste og har også pliktoppfyllende barn. De søker en fredelig atmosfære for alle å blomstre. De har stor interesse for rettferdige aktiviteter.

Saturn vender tilbake til hvert tegn en gang hvert 29 eller 30 år for omtrent et treårig opphold. Saturn var i Skytten fra desember. 1926 til november 1929, fra januar 1956 til januar 1959, fra november 1985 til november 1988 og fra 23 desember 2014 til 14 juni 2015, og avsluttet denne transitten fra 17 september 2015 til desember 20, 2017.

URANUS I skytten

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er uranus.png
Uranus var sist i Skytten fra november 1981 til november 1988; før det har den ikke vært i Skytten siden 1904. Du er optimistisk, intuitiv og liker sannsynligvis å reise og lange reiser. Du liker ikke å være bundet av konservative eller ortodokse filosofier, men din tro stammer heller fra at du føler åndelig energi overalt. Samtalestilen din er direkte og ærlig. Hvis Uranus er rammet (spesielt til Jupiter), kan du ha problemer med isjiasnerven og/ eller korsryggen.

Uranus vender tilbake til hvert tegn en gang hvert 84 år.
Siden Uranus forblir syv år i hvert tegn, er effekten i Skytten kollektiv og global, og ikke individuell. Hver planet, inkludert Uranus, er imidlertid i et annet hus annenhver time på grunn av jordens daglige rotasjon på sin akse. Derfor er Uranus’ posisjon i hus veldig individuell.

NEPTUN I skyttenDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er neptun.png
Neptun var i Skytten for alle på jorden fra november 1970 til januar 1984 (og juni til november 1984), for første gang siden 1820. Sjeler som er født i denne perioden er veldig intuitive, og noen kan være klarsynte, og de har en tendens til å søke opplevelser som utvider både sjelen og sansene sine.

Neptun i Skytten bringer potensialet for en dypere forståelse av meningen med livet enn i de foregående tegn, men om du er rammet, kan du mangle sunn fornuft og ha en sterkt følelsesmessig og ubesluttsom natur. Du er idealistisk, selskapelig, sportsinteressert og forelsket i store gester og store ideer. Du liker reiser, religion (og muligens til og med okkulte studier), politikk, filosofi og rettferdige, ærlige, frisinnede individer. Du drømmer stort.

De tre ytterste planetene i solsystemet – Uranus, Neptun og Pluto – tar henholdsvis 84, 165 og 248 år å sirkle rundt solen: det er hvor langt deres «år» er. De forblir derfor henholdsvis 7, 14 og 21 år i et tegn, selv om Plutos bane er så elliptisk at den ligger fra 12 år (Skorpionen) til 32 år (Taurus) i et tegn. Neptuns effekt ved tegnposisjon er derfor kollektiv, global eller generasjonsmessig, og ikke personlig. Flertallet av individer i en bestemt generasjon har Neptun i samme tegn, og det påvirker derfor og karakteriserer psykene i hele generasjoner. Hver av de ytre planetene, inkludert Neptun, er i et annet hus annenhver time på grunn av jordens daglige rotasjon på sin akse. Derfor er Neptuns posisjon for hus veldig individuell.

PLUTO I skyttenDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er pluto.png
Pluto har vært i den menneskelige bevissthet fra 18. Februar 1930 og fram til nå.
Pluto bruker 248 år på å sirkle solen, og er gjennomsnittlig 21 år i et tegn, så det påvirker og karakteriserer psyker til hele generasjoner (Men siden alle planeter bytter hus annenhver time på grunn av jordens daglige rotasjon, er plutos posisjon i hus svært individuell)

Steinbukken symboliserer struktur, form, lov, tid, begrensning, regjering, suksess, toppen, hud og bein i kroppen, og fjellene og overflaten av jorden. Pluto symboliserer makt, forandring, evolusjon, renselse, død, gjenfødelse, sex, det ubevisste, urinstinktet og det som er dypt, skjult og begravet. Så Pluto i Steinbukken symboliserer at regjeringer og jorden vil være i omveltninger, og mye av det som er utdatert og klar til å dø vil falle. Revolusjon og anarki vil dukke opp mer enn i årene før, og folket (Pluto styrer publikum og den anarkistiske mobben) vil bli hørt med en høyere stemme.

Pluto styrer både kriminelle og geologiske underverden, og dette er en periode da vi vil se virkningen av skyggen og korrupsjonen i regjeringer overalt. Dette er også en tid da regjeringer må følge nøye med på sine kjernefysiske enheter, også symbolisert av Pluto. Jordskjelvet, tsunamien og atomkatastrofen i Japan er Pluto i Steinbukkens varslinger for oss alle. Pluto symboliserer evolusjon eller død. Det som ikke kan vokse må dø for å gi plass til det nye, slik som plantelivet gjør hver høst i Pluto-styrte Skorpionen for å bli gjenfødt den påfølgende våren i det motsatte tegn Taurus.

Planetenes plassering i tegneneVæren


Tyren


TvillingeneKrepsen


Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM