Ild

Ildelementet


Alltid først i hver gruppe, ild aktiviserer og uttrykker.

ILD REPRESENTERER EN FØDSEL – Fordi ild er først, er jobben å skyve fremover ved å starte og å inspirere.
Som det første elementet i hver gruppe av dyrekretsen, så er Ildens jobb i universet å starte og å inspirere. Ild representerer den rene kraften av inspirasjon og uttrykk – og ingenting annet. Den har ingen målbevisst følelse eller nyttefunksjon, da disse tingene ikke representerer formålet med Ild. Hos Ild er det bare energi til å starte ting. Ild tenker ikke, den handler. Ild føler ikke, den reagerer og Ild vurderer ikke det langsiktige. Ild lever i øyeblikket, og uttrykker fullt ut alt som utgjør det øyeblikket. Den holder aldri igjen. Det klarer den ikke. Ildens energi kan ikke holdes tilbake. Den må uttrykkes fullt og helt ut, ellers vil den brenne og ødelegge.
Ild- Tegn-Mennesker  – Fordi deres formål i universets balanse er å starte, inspirere og uttrykke, er disse menneskene utålmodige og selvsikre. De er frittalende fordi de ikke tenker, føler eller planlegger før de handler. De pleier å være ærlige fordi de ikke filtrerer sine ord med tanker eller følelser. Den samme mangelen på filtrering og planlegging, sammen med den konstante forbrenning av Ildens intense energi, gjør at de også har kort lunte. Forbrenningen av Ildens energi holder dem aktive og gjør at de kjeder seg lett. Det er nødvendig at de får utløp for energien sin, for å forhindre at den kraftige indre energien de har, skal brenne dem opp innenfra. Selv om den konstante flommen av intens energi fra Ild-tegn mennesker kan være vanskelig noen ganger, så bør de ikke kveles. Å be en Ild-tegn person om å undertrykke energien sin vil føre til sinne og depresjon.
En forståelse for deres essensielle natur og deres rolle for universets balanse, hjelper de andre elementene med å ha tålmodighet med dem.
Ild-hus – Ved begynnelsen hvert av de tre settene med hus, inspirerer Ild-husene med nytt liv, i form av en ren kraft av uhemmet, entusiastisk selvrealisering. I det første hus som er Værens hus, starter det første settet med hus, personlige hus.  I dette settet med hus utvikler vi oss som enkeltpersoner.  I det første huset inspirerer vi utviklingen av personlig selvrealisering med hensyn til vårt selvbilde.  I det femte huset, inspirerer vi begynnelsen på det andre settet med hus, relasjonshusene, hvor vi bytter fokus til hvordan vi forholder oss til andre. I det niende huset, inspirerer vi begynnelsen på de universelle husene hvor vi lærer oss et globalt synspunkt.

elementene

ILD JORDLUFTVANN

Ild-tegn

Enkel, oppriktig og utadvendt med en iver for livet. Ild-tegn mennesker lever livet med entusiasme!

Aktiv, med et sterkt behov for selvrealisering, Ild-tegnene ønsker moro for enhver pris. Selvsikre og spesielt når de er overbevist om at de har rett, så kjemper de for det de tror på. Ild-tegnene har en livlig energi som styrker og gir energi til andre. De inspirerer og motiverer folk med sin autentiske og rå innstilling og oppførsel. Generelt positive og optimistiske, Ild-tegn mennesker håndterer dårlige følelser ved å bli fort ferdig med dem og så gå videre. Selv om de har kort lunte, går det fort over.
Væren
Væren er fokusert på å være den beste.

Væren er det første av alle tegnene i dyrekretsen, og har en «meg først» holdning. Det er dette som gjør at de er mennesker som får ting gjort. Hvorfor sitte å vente på at andre skal skjerpe seg? De er bare i veien for Væren. Væren er alltid klar. De er i stand til å hoppe inn i enhver situasjon uten frykt, og tar følgene senere. De vil forsvare de svake, og forsvare det som er rett. Fordi den virkelige verden ikke alltid gir dem muligheter til å kjempe for en sak, så bør Væren, spesielt menn, være involvert i en form for sport. Dette gir dem en arena for å oppfylle dette behovet og et sted hvor de kan være de beste.
Les mer ⋙
Løven
Løven er drevet av et behov for å skinne.

Løven må anerkjennes for noe. Enten det er å være god på en ferdighet eller bare være flink til å være seg selv, de ønsker virkelig å skinne. De jobber hardt for å opprettholde bildet de ønsker å vise, og de evaluerer hele tiden sitt publikum for å finne ut hvordan de skal få best mulig respons. Dette er også kjent som å være selvbevisst, og det kan være nervepirrende for Løvene. Noen Løver kan være så selvbevisste at de aldri kan få noen utbrudd og risikere å bli slått ned av kritikk. De er de sjenerte. Til syvende og sist, så ønsker virkelig Løven bare å bli likt. Av denne grunn er de vanligvis ganske hyggelige, enkle og ikke-dømmende. De vil bare at alle skal ha det gøy.
Les mer ⋙
Skytten
Skytten, sannhetssøkeren, er den mest oppriktige av tegnene.
Ikke prøv å lure dem. Skytten vil se rett gjennom planen din!


Som et bevegelig tegn, er de mestere i å konversere. Å vite hvordan man skal si det alle tenker, men er redd for å si, kommer naturlig for dem. De kan spytte ut en pinlig uttalelse med et herlig smil, som på magisk vis gjør alle avslappet med en gledelig latter. Deres evne til å se sannheten i enhver situasjon gir dem et enestående intellekt og gjør dem veldig morsomme. Deres søken etter sannheten, gjør dem til gode lyttere. De vil virkelig forstå ditt poeng. Deres mål er å engasjere deg med en ekte frem og tilbake utveksling av tanker og ideer. De vet at de kan lære av deg, og du kan definitivt lære av dem.
Les mer ⋙

ild-hus

I .HUSV. HUSIX. HUS
HJEM