Planeter i Tvillingene

PLANETER I tvillingene

EgenskapElementPlanetNøkkelord
BevegeligLUFTMerkur«Jeg tror»

SOLEN I tvillingene

Tvillingene er et Bevegelig Luft-tegn, og nøkkelordet er «Jeg tror». Symbolisert av tvillingene Castor og Pollux (en himmelsk, en av jorden), Tvillingene styrer det bevisste sinnet, og representerer dualiteten og loven til motsetninger i alle ting. Du er som en sommerfugl, som flagrer fra en opplevelse til en annen, og noen ganger holder du deg bare til overflaten og mangler dybde. Tvillingene kalles «apetegnet» i orienten, hvor det etterligner, kopierer og samler «de ti tusen tingene» i livet. Det motsatte tegnet (Skytten) utvider de ti tusen tingene, lager historier og filosofier fra de innsamlede dataene. Ingen tegn med denne polariteten er komplett uten det andre. Skytten trenger dataene til Tvillingene, og Tvillingene trenger grunnen til å samle inn dataene i utgangspunktet, som er det større bildet av Skytten. Sammen er de dyrekretsens klovner.
Du er sentrert rundt tanker, ord, kommunikasjon og jakten på intellektuell stimulering.
Vennlig, smart og vittig, du liker nesten alle og kan selge noe til dem også.
Du vil bli en god lærer, forfatter eller reporter, og trenger en jobb der du kan reise rundt og omgås andre. Variasjon, fleksibilitet og frihet i relasjoner er viktig for deg. I kroppen styrer Tvillingene nervesystemet, armer, hender, skuldre og lunger.

Tvillingene er et luft-tegn med dobbel personlighet og dens herre er Merkur, som er en nøytral planet av jordnært element. Merkur anser Solen som en venn, som igjen er nøytral mot Merkur, så plassering av Solen i Tvillingene gir positive resultater for de som er født med denne plasseringen. Intellekt er den sterke siden til mennesker født med en slik planetarisk plassering. De pleier å være intelligente og kloke, og alltid klar for en god debatt. Deres ideer er ofte støttet av logikk. De er teoretisk anlagt og har en tendens til å være ekspert på mange felt. De har et veldig detaljorientert sinn og vil gjøre det bra i felt som regnskap og finans.
Solen i Tvillingene gir også sterk kommunikasjon og også makt til å kunne overtale folk. De som er født med denne plasseringen har en liberal holdning, som gjør at folk ofte stoler på deres dømmekraft. Men de misbruker ikke andre. Slike mennesker har en tendens til å være beskjedne, ærlige og oppriktige. De beste yrkene for folk med Sol i Tvillingene er undervisning og astrologi. Ganske ofte så kan de som er født med denne plasseringen få mye berømmelse på slike felt. Lykken ser også ut til å favorisere disse personene. Men når det gjelder utseende, er de gjennomsnittlig på skjønnhetsskalaen, men deres karakter er imidlertid likevel magnetisk.

MÅNEN I tvillingene

Med Månen i Tvillingene er du allsidig og skarp, og finner sikkerhet i å kunne tilpasse deg alle omstendigheter. Du er nervøs, rastløs og spaltet av stadig skiftende følelser, noe som manifesterer seg som nervøs spenning. Du kaster bort energien din med prating (med mindre Saturn eller Skorpionen er sterke), og generelt ved at du sprer energien din for mye utover. Du har en lengsel etter kunnskap, men kan være for overfladisk og ikke gå ned i dybden av ting. Du må være mer ærlig. Ditt bånd med slektninger og familie kan være veldig sterkt; så pass på å ikke bli for lenge i familiens rede.
Du liker å tenke, skrive, forskning og vitenskap. Undervisning ville være en god bruk av dine naturlige talenter.

Tvillingene er et bevegelig tegn, styrt av Merkur, som deler et fiendtlig forhold til Månen. Merkur er en nøytral jordnær planet mens Månen er en feminin vannaktig planet. Denne plasseringen av Månen gjør personen vennlig, munter, emosjonell, reservert og ensom. Disse personene har en vanvittig evne til å gjøre raske observasjoner. Personer med Månen i Tvillingene har en tendens til å være mentalt skarpe og årvåkne. Disse menneskene danner et inntrykk om ting og mennesker ganske raskt. De er eksepsjonelt gode på multitasking og er ganske allsidige. De er ganske observante og forståelsesfulle av natur.
Utadvendt og omgjengelig, disse personene har en tendens til å ha en stor sosial sirkel. De blir knyttet til folk og snakker mye. De har god humoristisk sans. Kommunikasjon er deres sterke kort, både muntlig og skriftlig. Til tider kan de også bli humørsyke. Og det er finnes en rastløshet i deres natur, som om deres sinn er konstant okkupert, alltid på jakt etter ny informasjon. Slike personer har en tendens til å være ganske intellektuelle og får et langt liv. De kan også være gode matematikere eller forfattere.

MERKUR I tvillingene

Merkur hersker over Tvillingene, og her er sansene dine skarpe og årvåkne. Hjernen din er rask og allsidig, og du har et naturlig talent med ord og kommunikasjon. Det er et potensial for å bli utbrent med så mye energi i sinnet og nervesystemet, så vær forsiktig med å bli overarbeidet eller med generell rastløs angst. Du har intellektuell tankegang i motsetning til intuitiv eller instinktiv, og du er tilbøyelig til å overse fakta og trekke forhastede slutninger. Du kan være ufornuftig eller overfladisk, men ikke dum. Å daglig ta en stille periode/pause fra din konstante tenkning vil hjelpe nervene dine og gi deg ro i sinnet. Meditasjon ville være utmerket i den forbindelse.
Du er veldig nysgjerrig, og på en eller annen måte vet du noe om alle. Debatter, spill og gåter gir deg glede.

Dette er en komfortabel posisjon for Merkur siden den styrer Tvillingene, et bevegelig luft-tegn. Denne plasseringen er positiv. Personer født med Merkur i Tvillingene har et sofistikert utseende og har gode manerer og er høflige. Disse personene har en tendens til å være ganske lavmælt. De har et sterkt grep om kommunikasjon og artikulasjon. Slike personer utmerker seg også i matematikk, regnskap og språk.
De får mye respekt og anerkjennelse i samfunnet og lever en velstående livsstil.

Merkur i Tvillingene gir dem også en skarp evne til å argumentere og vinne. De er alltid klar for en god debatt. Deres livsstil er ganske uavhengig. De liker å ha frihet og personlig rom for vekst. De er ganske logiske og praktiske. Deres sinn er et magasin av ideer. De liker å skaffe seg ny informasjon og lære nye ideer. Ved hjelp av sine intellektuelle evner finner de raskt løsninger på problemer. Disse personer gjør det bra som astrologer, reporter, lærer, sanger, dikter og forfatter. Deres interesser er ganske varierte.

VENUS I tvillingene

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er venus.png
Med Venus i Tvillingene er du sjarmerende, morsom og vennlig: en underholdende følgesvenn som elsker å kommunisere og ha dype, granskende samtaler. Men, du kan sannsynligvis lære litt om fasthet og dybde i forhold, for du har en tendens til å ha mange korte forhold, hvorav noen til og med kan oppstå samtidig. Du har sterke bånd til familien din. Du er lett, frisk, ikke for hjemmekjær, liker forandring og variasjon, og med mindre du har personlige planeter i Tyren, Løven eller Skorpionen, har du en tendens til å tenke dine følelser i stedet for å føle dem. Du er ofte på farten har du mange forskjellige venner og steder å besøke.

I verste fall kan Tvillingene være dagdrømmere, flørtende, overfladiske og inkonsekvente, spesielt i omgang med et feminint tegn. Tvillingene styres av Merkur, som deler et vennlig forhold til Venus. Når «luften» i Tvillingene møter «vannet» i Venus, er alt som gjenstår en «boblende» personlighet. Folk med Venus i Tvillingene er umodne, og i verste fall barnslige. De ønsker å få mest mulig ut av dette livet, og nyte det på alle mulige måter. Disse menneskene er åpne, direkte, vennlige, omgjengelige, utålmodige og rastløse. De kan også være lunefulle og overfladiske.

De er alltid i et forventningsfullt humør, ganske likt et barn, men de mangler også følelsen av modenhet som trengs for å tåle livet uten for mye skade. Deres holdning til romantikk er også barnslig. De er gjerne for optimistiske til kjærligheten og nærmer seg alle nye forhold med nytt håp og forventninger. De har et udødelig behov for å snakke ut hva som plager hjertet deres. Disse personene kan ikke holde på sine følelser. De trenger spesielt venner og et aktivt sosialt liv, så de mister forstanden av å tenker på de virkelige og imaginære problemene i ekteskapet sitt. Venus i Tvillingene gir også en sterk forkjærlighet for kunst. Faktisk kan disse personene også være dyktige i skriving og poesi.

MARS I tvillingene

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er mars.png
Med Mars i Tvillingene er du morsom, allsidig, praktisk anlagt og har talenter for mange forskjellige ting og har flere prosjekter på gang samtidig. Det siste kan imidlertid også bli litt feil: du trenger å fokusere og konsentrere energien din mer og ikke spre den utover for mange prosjekter og retninger. Vær obs på en tendens til sarkasme og sladder. Du har mye mental energi og liker kommunikasjon.

Hvis Mars er påvirket, kan du si ting du ikke mener eller gi løfter du ikke holder, og det kan være problemer med venner eller slektninger.

Tvillingene er et luft-tegn styrt av Merkur, som er en jordaktig nøytral planet. Merkur og Mars er fiendtlig mot hverandre, så denne plasseringen har ganske mange motstridende energier som arbeider sammen. Når Intellektet til Merkur møter energien til Mars, er dette mennesket ofte et logisk og intelligent vesen, dyktig på mange kunster. En slik person er ganske aktiv og involvert. Merkur gir også disse personene et sterkt fotfeste i poesi og lidenskap.  Disse menneskene er svært intelligente og lærer raskt. De har også et sterkt ønske om å reise utenlands.

Tvillingene er et bevegelig tegn, og når Mars er plassert i det, vil personen sannsynligvis ha god sans for dømmekraft og lover. En person med Mars i Tvillingene hengir seg ofte til overfladiske romantiske møter og relasjoner. De har en vane med å jakte etter nye opplevelser i romantikk og kjærlighetsaffærer. Men de er konstant rastløse, som i en høyspent modus. De gjør det ganske bra i sport. Det er mye nervøs energi i temperamentet deres, som holder dem stresset og mentalt utslitt hele tiden. Deres sinn er alltid okkupert av noe, som holder dem urolig og bekymret. Disse personene bør utøve beroligende aktiviteter som meditasjon for å roe sitt over aktive sinn.

JUPITER I tvillingene
Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er jupiter.png
Med Jupiter i Tvillingene har du en tendens til å bruke studiene og reisene dine til å utvide sinnet ditt ved å legge til fakta, i stedet for å utvikle dybde eller visdom ved å samle disse fakta til grundig struktur eller filosofi. Din dømmekraft kan være svekket på grunn av at sinnet ditt er spredt og ufokusert.
Hvis Jupiter er upåvirket, kan du være bekymringsløs og lykkelig. Hvis Jupiter er plaget, så er ditt verdenssyn tilbøyelig til å være selvsentrert, og du vil ofte snakke fort og uten å tenke deg om først.

Du vil gjøre det bra innen salg, kommunikasjon, journalistikk, reklame, undervisning eller reise.

Merkur er den herskende planeten til Tvillingene, som er et bevegelig luft-tegn. Forholdet til Jupiter og Merkur er fiendtlig. Imidlertid er begge planetene gunstige av natur, så denne plasseringen viser seg å være bra for disse personene, mest fordi begge disse planetene er forbundet med visdom og intelligens. Som kloke og lærde mennesker er disse personene eksepsjonelle i sine studier. Selv om omstendigheter skulle gjøre at de ikke skulle få formell utdanning i livet, er det en sterk intellektuell nysgjerrighet i disse menneskene. De finner alltid en måte å lære på, og får mye erfaring og læring fra sine reiser og opplevelser i livet. Disse personene er alltid åpne for nye ideer og tolkninger.

Jupiter i Tvillingene gjør også personen diplomatisk; de har evnen til å håndtere kritiske situasjoner med takt. Deres fysikk er imponerende. De har en tendens til å være velbygd og høye. Som person er de ganske hjelpsomme, dedikerte, dyktige og viet til sitt arbeid. De er ganske pålitelige og tar sitt ansvar på alvor. Hjertet deres er rent. De gjør det bra på felt som involverer psykologisk forståelse og intuisjon som undervisning og okkulte områder som astrologi. Jupiter i Tvillingene gjør også personen til en stor dikter.

SATURN I tvillingene


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er saturn.png
Saturn i Tvillingene er en sterk plassering, for det utdyper sinnet, støtter konsentrasjon og fjerner noe av overfladiskheten som ellers er forbundet med Tvillingene. Testen her er å lære å ha tro og en positiv holdning. Du ville blitt en god lærer hvis Merkur ikke er hardt rammet. Hvis Saturn er negativt påvirket, vil du være atskilt fra slektninger mentalt og fysisk, og trenger å overvinne mønstre av negativ tenkning. Du unngår overfladiskhet, misliker småprat, og kan ha problemer med å knytte forbindelser og knytte deg til andre.

Du må lære å undersøke, å søke etter svar og utforske muligheter. Det er nødvendig med grunnleggende kommunikasjonsferdigheter. Unngå nervepress, anspenthet og røyking.

Merkur er hersker over Tvillingene og deler et nesten vennlig forhold til Saturn. Saturn her påvirker dømmekraften til personen siden Merkur sin betydning er visdom. Slike mennesker har en tendens til å være villedende noen ganger. Det gjør også personene sårbare for avhengighet.
Disse personene har til tider en tendens til å bli slemme og egoistiske. Saturn i Tvillingene gir også en tendens til å vandre mye. Disse menneskene mangler stabilitet og organisering i livet. De fører faktisk en ganske rotete livsstil. Saturn i Tvillingene gjør personen trangsynt.

Denne plasseringen av Saturn gir personen interesse for kjemisk og mekanisk vitenskap. Disse menneskene er ganske systematiske og logiske i sin tilnærming. De har eksepsjonell resonnementsevne. De er ganske besluttsomme og har gode problemløsningsferdigheter.
De gjør aldri et trekk før de er sikker på utfallet. De får aldri frykt i kritiske situasjoner og møter problemer på en rolig og samlet måte. Imidlertid har de problemer med å behandle ny informasjon. Diskusjon hjelper dem å forstå ting bedre og komme til en konklusjon.

Saturn returnerer til hvert tegn en gang hvert 29 eller 30 år for omtrent et treårig opphold. Saturn var i Tvillingene fra mai 1942 til juni 1944, fra juni 1971 til april 1974, og fra april 2001 til juni 2003.

URANUS I tvillingeneDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er uranus.png
Uranus var i Tvillingene i åtte år fra mai 1942 til juni 1949. Siden Uranus er den høyere oktaven til (Merkur) herskeren av Tvillingene, øker det din evne til intuisjon og å forstå nye konsepter raskt. Denne tegnplasseringen er god for yrker som omhandler ideer, undervisning, skriving, kommunikasjon, datamaskiner og elektromagnetiske bølger generelt (radio, TV, radar). Du pleier å være rastløs, og kan bevege deg mye. Hvis Merkur er i hardt eller quincunx aspekt til Uranus vil det være problemer med slektninger.

Telefonsamtaler, puslespill, gåter og å skape forbindelser kan gjøre deg avslappet. Uranus vender tilbake til hvert tegn en gang hvert 84. år.

Planetenes plassering i tegneneVæren


Tyren


TvillingeneKrepsen


Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM