Luft

Luftelementet


Alltid det tredje i hver gruppe, Luft analyserer og bedømmer hva jorden formet og produserte.

LUFT REPRESENTERER EN FØDSEL – Fordi Luft kommer etter Jord, er luftens formål å skyve fremover ved å gi en ny gjennomtenkt analyse av hva Jorden har strukturert og formet.
Som det tredje elementet i hver gruppe av dyrekretsen, er Luftens jobb i universet å analysere hva Ilden inspirerte til handling og Jord formet til virkelighet. Luft ønsker å vite hvordan energien i Ild og Jord påvirker universet. Dette er grunnen til at Luft er en fødsel. Det er et nytt syn på tingene, men det er sekundær fødsel. Det er sekundært og supplerende til Ildens fødsel ved at den ikke inspirerer noe nytt. Den tar heller en ny titt på hva som allerede er inspirert. På denne måten, så dømmer Luft, og fordi den dømmer, prøver den å forbli objektiv og separert. Luft stiller spørsmål og spiller djevelens advokat slik at alle vinkler undersøkes. Den ser på skapelsen i ferdig form og bedømmer dens verdi og innvirkning. Luft plukker ting fra hverandre for å forstå det. Deretter dømmer den det og hvilken innvirkning det har på hver enkelt person og verden generelt.
Luft-Tegn-Mennesker – Fordi deres formål i universets balanse er å analysere og bedømme, så er Luft-tegn folk nysgjerrige og eksperimentelle. De stiller spørsmål, og de skaper styr bare for å se hvordan ting faller tilbake på plass. Men dette er bare forløpere. Til syvende og sist så dømmer de. De prøver å skjule det. Hvis folk vet at deres mål er å dømme, så vil det forvrenge funnene deres. De liker ikke å innrømme dette aspektet av sin personlighet, fordi de ønsker desperat å bli sett på som lyse, løsrevet og objektive. Likevel, til tross for deres gode innsats for å unngå det, så har de en naturlig dømmende tone.
Luft- Hus – Vi tar en ny titt på ting og undersøker dem i Lufthusene. På denne måten representerer Lufthusene en gjenfødsel. I disse husene startes ikke noe nytt, men nye ideer rundt ting blir født. Justeringer blir gjort etter at ting er undersøkt og diskutert. I det tredje huset analyserer vi nærmiljøet vårt ved å prøve å se hvordan alt fungerer sammen. Det syvende huset er der vi analyserer våre relasjoner og hvordan vi samhandler. Og i det ellevte huset analyserer vi vår plass i verden generelt.

elementene

ILD JORDLUFTVANN

luft-tegn

Lar fornuften herske over dagen.  Lufttegn foretrekker å bruke intellekt mer enn sine følelser.

Lufttegn er rasjonelle og jevne. Selv i intime, forpliktende forhold har de en tørr, separat og distansert aura. Et Lufttegn vil bli venn med deg hvis dere har felles interesser eller du kan engasjere dem i spennende samtaler. De minst emosjonelle av alle tegn, de har den tykkeste huden når det gjelder såre følelser. Men de har også minst empati for andre. Lufttegn er fantastiske intellektuelle følgesvenner og tilbyr rasjonelle svar og løsninger, men ikke følelsesmessig medfølelse.
TVILLINGENE
Tvillingene vil finne ut av ting.

 De forstår litt om alt og mye om mange ting. Tvillingene verdsetter nøyaktighet og ønsker alltid å være korrekt. Selv om de ikke er veldig skoleflinke, siden skolen kan gå i for sakte tempo for dem, så vil de være den som vet hvordan du gjør den vanskelige tingen på telefonen din, slik at den kan gjøre det ingen andres telefon kan gjøre. Spør Tvillingene hvis du trenger noen til å finne ut av ting og gjøre det ganske kjapt. Det at de kjeder seg lett gjør at de flytter fra interesse til interesse og person til person. Hold dem interessert, ellers mister du kjapt oppmerksomheten deres. De vil hoppe til neste puslespill de kan løse eller person de kan analysere.
Les mer ⋙
VEKTEN
Fred, skjønnhet og rettferdighet er Vektens mål.  

Den muntre, optimistiske personen som alltid passer på deg er den typiske Vekten. De ser etter skjønnheten i verden og i deg. Livet er gøy for Vekten og å gjøre en positiv vri på alt kommer naturlig for dem, noe som gjør dem til en glede å være rundt. Vekten kler seg godt og holder seg generelt i god fysisk form. Dette hjelper selvfølgelig med relasjoner til det motsatte kjønn, noe som er svært høyt på deres prioriteringsliste. Relasjoner generelt er deres livsnerve. Vennskap, forretningspartnerskap og ekteskap blir alle konstant ettertraktet av Vekten. De er flinke til å starte og opprettholde relasjoner generelt og er aldri redd for å bruke sin sjarmerende, diplomatiske stil, for å lokke selv de mest støtende og konfronterende personligheter til underkastelse.
Les mer ⋙
VANNMANNEN
Vannmannen streber etter å alltid være urokkelig på den veien de tror på.

Vannmannen er tegnet som bryr seg minst om hva andre synes om dem og er det minst emosjonelle av alle tegn. Idealer er viktigere enn følelser eller meninger. Så ikke prøv å plage dem med følelser eller drama, det er bortkastet tid. De er de mest selvkontrollerte av alle tegn, og er derfor det beste tegnet å gi ansvaret for å avverge at andre tegn får et følelsesmessig utbrudd. De prøver faktisk generelt å være nyttige for sine medmennesker. De er ikke egoistiske, men de trenger sin frihet til å gjøre sine egne ting. De er uavhengige mennesker som vet hva de vil ha, og de har verktøyene til å få det.
Les mer ⋙

luft-hus

III. HUSVII. HUSXI. HUS
HJEM