Planeter i Tyren

PLANETER I tyren

EgenskapElementPlanetNøkkelord
FastJORDVenus“Jeg har”

SOLEN I tyrenTyren er et fast jord-tegn, og nøkkelordet er “Jeg har“. Den er symbolisert av Oksen og i kroppen styrer den nakken og halsen. Tyren representerer latent eller sammenknytt vilje og kraft, som ennå ikke er fullt ut uttrykt. Den symboliserer materie, substans og mottakelighet: den fruktbare jorden om våren som mottar det spirende frøet fra Væren.

– Du er jordnær, sensuell og seksuell, og elsker å berøre og bli berørt. Langsom, stødig og sta, du kan ikke presses, og trenger god tid til å fordøye opplevelsene dine eller å bli vant til nye.
– Eiendeler og materielle gjenstander er svært viktige for deg, og du må være på vakt mot griskhet, sjalusi og grådighet.

I dette livet vil du ofte fokusere på å utvikle en følelse av verdier som overgår det du kan eie.

Tyren er et fast jord-tegn og den styres av Venus. Venus er en feminin vannaktig planet, mens Solen er en maskulin brennende planet. Begge er fiendtlig til hverandre slik at plasseringen av Solen i Tyren ikke anses som positivt, spesielt hvis det er under negativ innflytelse.

De som er født med Solen i Tyren står overfor mange vanskeligheter og utfordringer i livet. Når det gjelder deres fysikk og helse, lider disse menneskene av mangel på immunitet og kroppslig svakhet. De er også sårbare for sykdommer relatert til ansikt eller øyne. Vann kan også utgjøre noen risikoer og farer for disse personene. Denne posisjonen til Solen gir også misnøye fra ektefellen så det kan være ugunstig med ekteskap.

Likevel har disse personene en tendens til å være pene og ha en ydmyk natur. De er flinke og kloke, med god kunnskap om scenekunst som sang, dans og musikk. Faktisk kan de til tider også være veldig gode på å spille musikkinstrumenter. De er vanligvis velstående, utstyrt med en rik livsstil. De har en tendens til å få mye rikdom og økonomiske gevinster.

MÅNEN I tyren
Månen er på sitt beste (opphøyet) i Tyren: du setter stor pris på livets grunnleggende verdier, og er sterkt sentrert i det materielle og sansene dine. Ditt begjær og dine følelser er intense, og du er følsom og mottakelig for verden rundt deg. Du har mye sjarm og en kjærlighet til skjønnhet, men din sanselige verdsettelse av alle ting, kan bli til latskap. Penger og et stort behov for sikkerhet er viktig for deg, dette oppfyller du med ting og følelsesmessige tilknytninger.
Du er sta, har mye stolthet og er flink til beherske temperamentet ditt; men Gud hjelpe de andre hvis du mister kontrollen!

Dette er en opphøyet posisjon for Månen; Men Herren av Tyren er Venus, som deler et fiendtlig forhold til Månen. Men siden begge er vann planeter, kolliderer deres energier på en god måte. Dette er en balansert posisjon.

Folk med Månen i Tyren har en tendens til å være ganske romantiske og pene. Personligheten din er attraktiv og solid. Du har et vakkert ansikt med kort hår. Du er en sjenerøs og veldedig person, som alltid ønsker å hjelpe de trengende. Den positive plasseringen av Venus gir deg rikdom og eiendeler som livet har å tilby.

Du vil være lykkeligst i midten og siste del av livet ditt. Luksus og materielle eiendeler appellerer til deg. Du har en sterk følelse av eierskap. Du er en jordet og praktisk person. Du er like storhjertet også. Som venn og partner har du en tendens til å være svært lojal, pålitelig, stabil og engasjert. Du er ganske intellektuell, med et strålende sinn. Dine relasjoner er ofte langvarige, men du kan også være eiesyk. Du har en melodiøs stemme, veltalenhet og en sjarmerende væremåte. Du er en morsom person være rundt på grunn av din kløktige sans for humor. Du har en sterk forkjærlighet for kunst også. Ting som å renovere hjem og interiørdesign appellerer til deg.

MERKUR I tyren


Med Merkur i Tyren er du en langsom, forsiktig og bevisst tenker, og lærer lettere av sansene dine enn fra bøker. Faktisk så kan det å absorberende informasjon være lettere for deg hvis du kan relatere den til berøring, syn eller lukt på en eller annen måte. Du er instinktivt klar over den praktiske siden av alt, og selv om du har god smak og litt kunstnerisk evne, kan du ha problemer med å slippe løs fantasien.
Du har en sterk og behagelig stemme, og litt talent til å synge hvis du støttes av andre indikasjoner, for eksempel en , eller sextile fra Venus eller Neptun.

Merkur er en nøytral Jord planet, og når den er plassert i Tyren, som også er et fast jord-tegn, har personen en tendens til å bli fiksert på sine meninger. Det er vanskelig å få disse personene til å endre sine meninger når de først har bestemt seg. Tyren styres av Venus, som også deler et vennlig forhold til Merkur, så denne plasseringen viser seg å være fruktbar for disse personene.

En slik person søker stabilitet i livet. De er praktiske vesener som tror på logikk. Konsentrasjonskraften deres er eksepsjonell. De er faktisk ganske pålitelige og lojale også, spesielt ved behandling av penger.
De utmerker seg når det kommer til pengestyring.

Disse personene har også sterke forretningsmessige evner. De kan imidlertid ha konservative synspunkter, fordi de ikke liker forandring i livet. Disse menneskene er dyktige organisatorer og de gjør det bra i lederroller.

De liker å leve en luksuriøs og sikker livsstil. De liker vakre gjenstander, smykker og blomster, ting som appellerer til sansene deres. De er ganske myke og høflige mot andre. På kjærlighetsfronten er seksuell tilfredsstillelse viktig for jevn drift av forholdet deres. Merkur er relatert til muskler og Venus representerer skjønnhet, en sammenslåing av disse energiene gjør personen glad i fysiske øvelser. Disse menneskene bryr seg om utseendet sitt.

VENUS I tyren


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er venus.png
Med Venus i Tyren er du jordnær, sensuell, demonstrativ, lidenskapelig, sta og ekstremt eiesyk. En øm elsker, du elsker å ta på og bli berørt. Penger og hva du kan kjøpe for penger er veldig viktig for deg, og du liker mat og et godt hjemmeliv.

Du verdsetter og tiltrekker deg materielle eiendeler og komfort, og kan også være velsignet med en behagelig stemme. Du er veldig lojal mot dine kjære, og har du en tendens til å ha dype og langvarige romantiske forhold.

Tyren er et tegn styrt av Venus og de med Venus plassert i Tyren på fødselstidspunktet har en tendens til å være ganske vakre og attraktive siden Venus er planeten av kjærlighet og skjønnhet. Slike mennesker har en selvstendig karakter, og de liker ikke å bli fratatt sin frihet. Du har en sterk kjærlighet til naturen, gleder og spenning i livet. Folk med Venus i Tyren er ganske elegante og sofistikerte, med raffinerte manerer. Deres smak for dans og musikk er eksepsjonell og ganske rik. De er glad i kunstneriske aktiviteter.

Det er et sterkt ønske hos disse personene om å leve en luksuriøs livsstil, boblende med rikdom, staselige hjem og kjøretøy. Disse personene ønsker også å se attraktive ut og bruker mye tid og penger på sitt skjønnhetsregime. De ønsker også å få komplimenter. Deres sexlyst er ganske jordnær; de er ganske praktiske når det gjelder deres behov. De ønsker imidlertid stabilitet i livet, så har en tendens til å være lojale og trofast.
Deres tilnærming til kjærlighet er ganske direkte og enkel. De har en tendens til å ta forholdet sitt på alvor og håndterer kjærlighetslivet med forsiktighet.

MARS I tyren

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er mars.png
Med Mars i Tyren er du veldig jordnær og legger stor verdi i sex, eiendeler og/eller penger. Både din stolthet og ditt ønske om å eie ting er sterkt. Som oksen er du stabil, tålmodig, iherdig og blir ikke fort sint, men du er også sjalu og veldig sta. Du har en tendens til å holde fast på mennesker og ting litt for mye, og du må kanskje utvikle din evne til å dele. Du har vanskelig for å komme i gang, og frustrer din sterke ambisjon gjennom treghet og ved ikke å handle når det er nødvendig. Din seksualitet er også passiv, og svært sensuell. Du er pålitelig og tåler nesten hva som helst.

Hvis Mars er påvirket, må du være klar over at du kan ha sinne eller bitterhet.

Tyren styres av Venus, en feminin vannaktig planet. Den deler et nøytralt forhold til Mars, som derimot er en voldsom maskulin energi. Når Mars er plassert i et tegn som er så sta som Tyren og som har en så delikat planet som Venus som sin herre, er dens energi ikke så aktiv som i andre tegn. Personer født med Mars i Tyren har et lavt fysisk driv og et lavt aktivitetsnivå. Imidlertid så er deres mentale konsentrasjon enestående. Disse menneskene lærer mye av sine feil og erfaringer. Faktisk så er dette noen av de mest målrettede og stabile menneskene.

De har en sterk forkjærlighet for skjønnhet og kunst; som musikk, malerier, luksus osv. på grunn av påvirkningen av Venus. Noen av dem har også et kunstnerisk talent i ermet. Disse menneskene ønsker å leve et luksuriøst og komfortabelt liv. Mars gir dem muligheten til å håndtere pengene sine klokt, slik at de har en tendens til å ha sterk kontroll på økonomien. De har en tendens til å være tilbøyelig til kjærlighet og sensualitet. De kan også noen ganger ha mer enn én elsker. De føler seg ofte misfornøyd med sin ektefelle og sitt forhold. De kan også være i overkant eiesyke og voldelige i kjærlighets- og seksuelle affærer på grunn av overflod av energi gitt av Mars.

JUPITER I tyrenDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er jupiter.png
Du setter pris på og dyrker ting som hører sansene til, har en sans for god mat og luksus, og elsker hjemmet ditt. Du har grønne fingre, og er i stand til å tiltrekke deg komfort og materielle eiendeler. Å tjene penger er naturlig for deg. Trossystemet ditt er praktisk, det som er umiddelbart aktuelt for livet ditt og hva som er tilgjengelig. Du er en stødig arbeider, du kan være en støttespiller eller investor. Du har en tendens til å være sta, og kan legge på deg midt i livet.

Tyren styres av Venus, som er en feminin vannaktig planet. Venus er nøytral mot Jupiter, som igjen er fiendtlig mot Venus. Til tross for denne fiendskapen er Jupiters posisjon i Tyren positiv siden begge planetene er godgjørende av natur, spesielt Jupiter. Folk som har Jupiter i Tyren er utstyrt med en bred kropp og et godt utseende. Disse gudfryktige personene respekterer åndelighet og religion. Personer med denne plasseringen av Jupiter tjener en formue og rikdom gjennom hele livet. Flaks favoriserer dem i nødens stund. De gjør det også bra i sitt profesjonelle liv.

Disse personer er juridiske og kloke og gjør en lukrativ bruk av sine eiendeler og penger. De har penger og ferdigheter til å ha råd til de finere tingene i livet. Dette gir stabilitet i livet deres. De er dyktige, intelligente og ganske politiske også. De har sterke forretningsmessige evner, og håndterer saker på en forsiktig og tålmodig måte som gir dem en fordel over motstanderne. De bruker takt og visdom i kritiske situasjoner. De leker lett med nye ideer og eksperimenter og er ganske dyktige. Jupiter i Tyren gir imidlertid disse personene konservative synspunkter og en ufleksibel tilnærming.

SATURN I tyren


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er saturn.png
Mange sjeler med Saturn i Tyren har stor frykt for tap og blir testet for eiesyke og en sann følelse av verdier. Ikke gjør at materielle ting blir for viktige. Du kan kan ha et ønske om å gjerne eie dine kjære, og sjalusi må ofte overvinnes. Du er iherdig på grensen til å være sta og har stor utholdenhet. Du kan være veldig pragmatisk, og begrense deg selv i nåtiden, for med nøye planlegging kan du utsette umiddelbar tilfredsstillelse med løftet om fremtidig belønning. Hvis Saturn er påvirket, blir ikke penger forhindret, men det kan være problemer knyttet til økonomi. Du vil ha leksjoner i bruk av din seksuelle og generative energi, så vel som i tale (Tyren styrer halsen).

Saturn deler et vennlig forhold til Venus, planeten som styrer Tyren. Saturn er karmaens herre. Den representerer utholdenhet og frigjøring fra det verdslige riket av materiell eksistens. Venus handler derimot om luksus, materielle bekvemmeligheter, lidenskap, sensualitet og eiendeler. Personer født med Saturn i Tyren finner seg alltid revet mellom disse to kreftene, åndelig frigjøring imot materiell eksistens, eller løsrivelse imot glede. Saturn i Tyren gir også et sterkt behov for emosjonell så vel som økonomisk sikkerhet for at de skal være lykkelige og komfortable.

Saturn i Tyren gjør personen altfor forsiktig med økonomi. Slike mennesker har en tendens til å være sparsommelige, og bruker penger bare på det de faktisk trenger. Disse menneskene er disiplinerte og tålmodige, og har evnen til å holde ut de harde realitetene i livet. De jobber hardt for å lykkes.
De er veldig smarte og godt egnet for yrker som politikk og næringsliv. Denne posisjonen til Tyren gir også en tilbøyelighet til sensualitet. De kan være ganske taktfulle i kjærlighet og gå langt for å vinne kjærligheten til personen de ønsker. Dette er på grunn av Venus’ sterke innflytelse.

Saturn vender tilbake til hvert tegn en gang hvert 29 eller 30 år for omtrent et treårig opphold. I løpet av de siste 100 årene var Saturn i Tyren fra juli 1939 til mai 1942, fra mai 1969 til februar 1972, og fra juni 1998 til april 2001.

URANUS I tyren

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er uranus.png
(Uranus har vært i Tyren bare åtte år siden midten av 1800-tallet, fra juni til oktober 1934, og deretter jevnt fra april 1935 til mai 1942.
I løpet av denne perioden gikk USA ut av gullstandarden, bankene stengte og depresjonen satte inn. Verdiene til materialisme (Tyren) ble utfordret (Uranus) som aldri før. )

Hvis Venus og Uranus er godt aspektet i diagrammet ditt, er du sjarmerende, magnetisk og har potensialet til et kjærlighetsforhold som vil gi mye lykke.
Hvis de derimot er påvirket, kan du ha separasjoner og opprør i dine personlige forhold, og dine eksentriske holdninger kan bringe sorg i ekteskapet.
Ditt perspektiv mot eiendeler og økonomisk uavhengighet er svært individualistisk, og nye måter å tjene penger på er attraktive.

Uranus vender tilbake til hvert tegn en gang hvert 84. år, og kom tilbake til Tyren igjen i mars 2018.

Planetenes plassering i tegneneVæren


Tyren


TvillingeneKrepsen


Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM