Jord

Jordelementet  


Alltid det andre i hver gruppe, Jorden bringer Ildens inspirasjon til fysisk form.  

JORD REPRESENTERER EN DØD – Fordi jorden kommer etter Ild, er Jordens hensikt å redusere Ildens energi og strukturere den inn til noe ekte.
Som det andre elementet i hver gruppe av dyrekretsen, så er Jordens jobb i universet å bringe Ildens inspirasjons gnist til fysisk form. Den finner reelle måter å gjøre ideer om til håndgripelige ting. Jorden gjør planleggingen, finner ressursene, påpeker mulige fallgruver og tar seg tid til å gjøre arbeidet som gjør noe ekte ut av det Ilden starter. Tålmodighet og realisme er Jordens bidrag til universets balanse. Jorden er ikke initiativtaker. Den inspirerer ikke. Energinivået er lavt, men stabilt. Jorden handler om det langsiktige. Å vite hvordan man holder seg til en plan og gjennomfører den til man får virkelige resultater som genererer ekte fysiske belønninger ,slik som et produkt eller penger er jordens styrke.
 Jord-Tegn-Mennesker – Fordi deres formål i universets balanse er å låne bort tålmodigheten og realismen som trengs for å omgjøre inspirasjon til ekte form, så har Jordtegn mennesker trege bevegelser og er stabile. De er praktiske og realistiske. Jordtegn mennesker vet at hastverk fører til feil, og de vet at energi er en ressurs. Hvis den brukes for fort, så vil det ikke være nok til å gjennomføre og fullføre. I motsetning til Ild-tegn folk, så er ikke Jord-tegn folk spennende, inspirerende eller frittalende fordi deres formål ikke er å starte en handling. Formålet er å roe ned ting og ta dem ned fra den spennende, men ofte urealistiske, scenen av inspirasjon, og inn i et realistisk, men ofte kjedelig stadium av planlegging og arbeid. Ikke forvent at Jord-tegn folk skal være initiativtakere. Ikke forvent at de skal være spennende og urealistiske. Dette er ikke deres formål. Det er ikke det som er meningen at de skal tilby universet. De er ment å roe Ilden og bringe den tilbake til virkeligheten.
Jord-Hus – Ildens spenning overskyes av de realistiske og praktiske problemene til Jorden i andre, sjette og tiende hus. Her kommer vi til saken ved å sette Ildens inspirasjon og uttrykk inn i en ekte håndgripelig form. Vi gjør det om til noe vi kan berøre og se, høre og smake. Hvis det er mulig å få en fortjeneste på det, gjøres dette også her. I det andre huset fokuserer vi på å samle fysiske gjenstander og erfaringer for oss selv. I det sjette huset samarbeider vi med andre i det fysiske og materielle riket, og i det tiende huset håndterer vi vår plass i verden, når det gjelder vår karriere og hvordan vi påvirker verden med vår prestasjon.

elemenetene

ILD JORDLUFTVANN

Jord-tegn

Essensen deres er pålitelig, ansvarlig og måteholden.

Jordtegnene har en solid, pålitelig og betryggende følelse. Det høres ikke veldig morsomt ut, men la deg ikke lure, Jordtegn er av de som har best humoristisk sans. De ser livet slik det er, og livet kan være veldig, veldig morsomt! Mange av de største komikerne har et sterkt jordelement i sitt diagram. Steinbukkens tørre, «døden nær» klaging kan være morsomt, og Jomfruer er flinke til å ta til seg kritikken som de selv er så flinke til å slenge ut. Jordtegn vet at arbeid kommer først. Man må arbeide for å tjene penger, og du trenger penger for å nyte alle de flotte jordiske gledene som mat, drikke, klær og koselige hus.
TYREN
Tyrens drivkraft er en besluttsomhet for å skape et komfortabelt liv.

Tyren ønsker å skape rikdom og samle eiendeler. De ønsker å skape familier og koselige hjem fylt med smakfulle møbler, tepper, puter og selvfølgelig, deilig mat. Tyren er styrt av Venus og har god smak. De liker det beste livet har å tilby. Glede kommer også fra den beste musikken, de mest luksuriøse bilene, og de fineste viner eller sjokolade. Ja, dette er virkelig oksene som stopper opp for å lukte på rosene. De kan være hardnakket for å få disse tingene og mange andre ting som følger med. Deres intense vilje for å skaffe gjenstandene de ønsker seg, er ofte forvirrende for alle andre, men de gir seg ikke før de får dem. Den vanlige egenskapen Tyren er kjent for er stahet, men det er lett å tolerere fordi de også er noen av de absolutt hyggeligste menneskene.
Les mer ⋙
JOMFRUEN
Jomfruen tar nøye avgjørelser.

Jomfruen strever alltid for å gjøre ting riktig, og kan ikke forstå hvordan de andre tegnene kan dekke over detaljer, skape uorden eller, det verste av alt, betale for mye for noe.  Jomfruen må rydde opp i dette rotet og sørge for at du vet hvor du finner de gode tilbudene. På denne måten er de svært nyttige. Ring en Jomfruen hvis du er å handler og ikke ønsker å bruke for mye, eller du trenger instruksjoner om hvordan du kan gjøre noe på den rette måten! Ring dem gjerne hvis du bare trenger en venn også. De er noen av de mest godhjertede lytterne som virkelig prøver å hjelpe.
Les mer ⋙
STEINBUKKEN
Status og familie er motivatorene for Steinbukken.

Steinbukken er ambisiøs og ganske bevisst på sin status. Noen viser sine prestasjoner med sine eiendeler, som smykker eller biler. Andre er fornøyde med å ha en fet bankkonto. Men, det handler ikke bare om penger og prestasjon. Deres familier er det viktigste i deres liv. De vil gi til sine barn og ta vare på sine foreldre, og alltid være tilgjengelig for å hjelpe til med ting som gjelder familien. Steinbukken vil være like tålmodig med suksess som de er med familien sin. Geita er sterk og iherdig. En lang og vanskelig vei skremmer dem ikke. Å klatre opp en ujevn bakke på vei mot suksess kommer naturlig for dem. Faktisk så er de villige til å velge den vanskelige veien over den enkle. Du kan føle deres styrke når de er i nærheten. De har en kraftig tilstedeværelse og en beskyttende natur som vil få andre til å føle at de kan ordne opp i alt som møter dem.
Les mer ⋙

Jord-hus

II. HUSVI. HUSX. HUS
HJEM