Planeter i Væren

PLANETER I VÆREN

EgenskapElementPlanetNøkkelord
KardinalILDMars«Jeg er»

SOLEN I VÆRENVæren er Kardinal Ild-tegn, og nøkkelordet er «Jeg er.» Symbolisert av Væren er du: modig, selv-selvsikker og impulsstyrt. En naturlig leder, du må gjøre ting på din egen måte og liker ikke å bli fortalt hva du skal gjøre. Du har enorm energi, er påståelig, en god leder og har en tendens til å dominere andre. Du er også utålmodig og impulsiv, og kan rote deg bort i farlige eller vanskelige situasjoner fordi du ikke tenker nøye igjennom og vurderer situasjonen godt nok først.
Du er en pioner og flink til å starte ting, men du kan miste interessen hvis tempoet slakker ned eller ting blir for komplisert. Væren symboliserer alle begynnelser så vel som begynnelsen av det astrologiske og sesongmessige året. Du kan lære å koordinere innsatsen din bedre med andre, for å spare energi og for å fullføre det du starter.

Siden Væren hersker over hodet, er spenningshodepine vanlig for dette tegnet med mindre du lærer å slappe av.

MÅNEN I VÆREN


Med Månen i Væren er følelsene dine raske, direkte og spontane, og du har en tendens til å handle på grunnlag av følelser i stedet for fornuft.

Du finner sikkerhet i handling, i bare å gjøre noe, hva som helst, og kan komme i trøbbel på grunn av at du kan gjøre ting som er lite gjennomtenkt og mangler sunn dømmekraft (for impulsiv). Selv om du fort får venner, vil du syntes det er vanskeligere å holde på dem før du bygger opp følelsesmessig kontinuitet og stabilitet. Din utålmodighet og oppriktighet i forhold til andre kan virke voldsom eller hard. Du er så selvstendig at det er på grensen til ensomhet, du kan klare deg på lite, og bryr deg ikke om et spartansk miljø, slik de fleste vil gjøre.

Du har en kort lunte, og krasse utvekslinger er ikke uvanlige. I et mannlig diagram vil dette tiltrekke seg en selvsikker, aggressiv partner.

MERKUR I VÆREN
Med Merkur i Væren har du et raskt sinn og er snartenkt, men har en tendens til å ta forhastede slutninger. Mentalt impulsiv og intuitiv, du er ofte partisk av personligheten og egoet ditt når du danner deg meninger. Du er utålmodig, direkte og poengtert og hvis Merkur er påvirket, har du en skarp tunge og er hissig. Du må kanskje bruke lengre tid på å vurdere ting eller tenke dypere gjennom dem. Merkur er verken maskulint eller feminint, men nøytralt: det er sølv, noe som gjenspeiler alt det kommer i kontakt med. Merkur i Væren er derfor lik i energi til Mars konjunkt Merkur, hvor den selvsikre, egoistiske vibrasjonen av Mars styrker din tale, tanke og kommunikasjon. Jo flere aspekter du har til Merkur i diagrammet ditt, jo større og mer kompleks er bevisstheten din. Det reflekterende sinnet trenger aspekter for ekspansjon, og det nærmeste aspektet er det viktigste.

I den fysiske kroppen styrer det nervesystemet, armer, hender og skuldre, lungene og luftveiene.
Tankene eller oppmerksomheten din er fokusert i det huset hvor Merkur er plassert i diagrammet ditt.

VENUS I VÆREN


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er venus.png
Med Venus i Væren er du impulsiv, aggressiv, lidenskapelig og ofte selvsentrert i forhold, og kan være ubetenksom uten å vite det. Vær oppmerksom på tendenser til å bruke partneren din som et middel til å elske deg selv, og for å søke i dine relasjoner og i andre mennesker etter det du bare kan finne i deg selv.

Selv om du kan være en idealist i kjærlighetsforhold, har begjær ofte overtaket over kjærligheten hos deg, og du må kanskje utvikle mer empati og omsorg for den andre.
Siden Væren er det første tegnet og forbundet med ungdom og oppvekst, er Venus i Væren barnslig og munter med personlige følelser. Du søker aktivitet og energi i forholdet, men bryr deg ikke om romantikk som er vag, indirekte eller for moden, og på grensen til å være kjedelig. Med Venus i Væren, så er du for din del opptatt av at kjærlighetens spill krever spontanitet, erobring, og rikelig med stimulering.

MARS I VÆREN

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er mars.png
Med Mars i Væren har du en veldig sterk og dominerende karakter og en stor mengde energi og entusiasme. Du er en initiativtaker: uavhengig, ambisiøs, impulsiv og veldig selvsikker, og har en veldig direkte oppførsel og tar ofte ikke hensyn til andre. Hvis Mars er påvirket har du sannsynligvis et dårlig temperament, og har en tendens til å være utålmodig og altfor aggressiv, og kan ha problemer med å vurdere din partners behov.

Du reflekterer sjeldent når det gjelder å gjøre noe, men handler først og stiller spørsmål etterpå. Dine mer ildfulle følelser er alltid bare en fornærmelse unna. Du har blindt mot og pågangsmot. Vanligvis har sjeler født med Mars i Væren et betydelig forhold til militæret eller til regjeringen.

JUPITER I VÆREN


Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er jupiter.png
Jupiter i Væren symboliserer høy selvtillit, selvsikkerhet og lederegenskaper. Du er initiativrik, direkte, har mye energi, liker filosofi eller religion, og verdsetter frihet og uavhengighet. Du vil dra nytte av reisene du foretar deg, og bruke dem som et middel til å lære og vokse.
Hvis Jupiter er: , eller Mars, har du en tendens til ekstravaganse og å ta forhastede slutninger. Du liker å ta initiativet, og kan være modig eller fryktløs på grensen til å være dumdristig.

SATURN I VÆRENDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er saturn.png
Saturn i Væren hjelper med konsentrasjonen og resonnementsevnen din, og stabiliserer generelt sinnet. Du kan imidlertid ha en tendens til å være mistenksom og mistroisk, og å ha konflikter (ekte eller forestilt) med de som har makt over deg.

Fysisk trening er viktig for sirkulasjonen din, og for mye tankekjør kan føre til hodepine. Det er også nyttig å få rikelig med vann for å få renset nyrene dine.

Du liker en diskusjon, men vær oppmerksom på at du ikke prøver å tvinge din idé om rett og galt på andre, samt et generelt behov for kontroll. Saturn blir opphøyet i (motsatt tegn) Vekten, og Saturn regnes som svært svak (i høst) i Væren der strømmen av chi eller livskraften er hemmet. Saturns test i Væren er selvopptatthet.

Saturn vender tilbake til Væren en gang hvert 29 eller 30 år for omtrent et treårig opphold.
Saturn var i Væren fra april 1937 til mars 1940, fra mars 1967 til april 1969, og fra april 1996 til februar 1999.

URANUS I VÆREN
Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er uranus.png

Du er oppfinnsom og har en tendens til å være impulsiv og handler raskt.

Sjekk aspektene mellom Mars og Uranus i diagrammet ditt, samt de andre aspektene fra Uranus til hver planet. Hvis , sextiles eller dominerer (unntatt fra Saturn, Neptun eller Pluto), så har du en banebrytende sjel med energi, evne og praktisk oppfinnsomhet for å få nye ideer til å fungere. Du kan også ha helbredende kraft.

På den annen side, hvis harde aspekter for Mars eller Uranus dominerer, har du en tendens til å være opprørsk, inkonsekvent, impulsiv og tar dumdristige sjanser. Du må kanskje kontrollere temperamentet ditt, og kan være utsatt for ulykker og hodepine hvis du ikke lærer å slappe av.

Uranus vender tilbake til hvert tegn en gang hvert 84 år, og returnerte til Væren en kort periode fra 27. Mai til 14. August i 2010, så igjen for et lengre opphold fra 11.Mars, 2014 til 15.Mai, 2018.

Før det hadde Uranus vært i Væren bare ni år siden midten av 1800-tallet, fra April 1927 og til og med Mars 1935.

Siden Uranus forblir syv til ni år i hvert tegn, er effekten i Væren kollektiv og global i stedet for individuell. Hver planet, inkludert Uranus, er imidlertid i et annet hus annenhver time på grunn av jordens daglige rotasjon på sin akse. Derfor er Uranus’ posisjon i husene veldig individuell.

Planetenes plassering i tegneneVæren


Tyren


TvillingeneKrepsen


Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM