Krepsen Stigende

Krepsen stigende (ascendanten)

Stigende tegn er den mest tydelige delen av vår astrologiske sminke. Det er det ytre laget av en person og kaster sin skygge på hele diagrammet, og farger det med sitt tegn. Det påvirker vårt utseende, holdning, hvor fort eller sakte vi beveger oss, hvordan vi tolker ny informasjon, situasjoner eller mennesker, og våre umiddelbare reaksjoner.
Utseende

Myke trekk, ovale ansikter og markante hofter, Krepsen Stigende er tydelig feminin.
 Innstilling (Væremåte)

 Mild og omsorgsfull, Krepsen Stigende legger enorm vekt på menneskelige relasjoner. De er ekstremt følsomme for sitt miljø, inkludert lukter, temperatur, smak og eventuelle impulser fra andre mennesker, Krepsen Stigende føler seg påvirket andre mennesker og verden.

Å trekke seg bort er vanskelig fordi de føler det de møter eller hvem de møter dypt, som om følelsen faktisk er en del av dem. Denne følelsen gir dem også en omsorgsfull natur. Samlet sett har de en tendens til å ta ting personlig, noe som forårsaker at deres følelser lett blir såret, og fører dem til å handle defensivt.  På grunn av dette er de forsiktige når de møter nye mennesker eller nærmer seg nye situasjoner, av frykt for å bli såret.  De er mistenksomme overfor nye mennesker og er på vakt når de møter folk for første gang. Krepsen Stigende personer har god hukommelse og er i stand til å holde fokus hvis de finner noe interessant.  Deres finjusterte sanser gjør de sensuelle gledene ved mat, drikke og sex ganske behagelig, men de er ofte kresne og har klare preferanser om andre sensualiteter. Forsiktig og grasiøse bevegelser, Krepsen Stigende tar mye inn med hvert skritt og trenger tid til å føle om det neste skritt er trygt. Deres feminine natur gjør dem elegante.
Krepsen Stjernetegn

Stigende tegn (Ascendanten)

Væren
Stigende
Tyren
Stigende
Tvillingene
Stigende
Krepsen
Stigende
Løven
Stigende
Jomfruen
Stigende
Vekten
Stigende
Skorpionen
Stigende
Skytten
Stigende
Steinbukken
Stigende
Vannmannen
Stigende
Fiskene
Stigende
HJEM