Fiskene Stigende

fiskene stigende (ascendanten)

Stigende tegn er den mest tydelige delen av vår astrologiske sminke. Det er det ytre laget av en person og kaster sin skygge på hele diagrammet, og farger det med sitt tegn. Det påvirker vårt utseende, holdning, hvor fort eller sakte vi beveger oss, hvordan vi tolker ny informasjon, situasjoner eller mennesker, og våre umiddelbare reaksjoner.
 Utseende

 Myke trekk og store øyne.
Innstilling (Væremåte)

 Fiskene Stigende virker adspredt og fjerne, men de er mer knyttet til sine omgivelser enn noe annet Stigende tegn. De tar inn alt de støter på samtidig og reflekterer alt tilbake til verden umiddelbart. Disse menneskene ser ut til å snakke i en bevissthetsstrøm. Mye av det de sier virker urelatert fordi de reagerer på alt de fornemmer, føler og ser fra øyeblikk til øyeblikk. De beveger seg sakte og forsiktig, og tilpasser seg hele tiden til sine skiftende omgivelser. Fiskene Stigende mennesker kan raskt endre sin holdning for å passe til en person de møter, og de er så følsomme for andres reaksjoner at de kan føle hva den andre personen føler, selv når den andre personen prøver å skjule sine sanne følelser.

Følelser er i en konstant forandring for Fiskene Stigende, de kan ha helt forskjellige følelser om et emne, en situasjon eller en person fra en dag til en annen. Videre setter de ikke pris på at folk påpeker dette. De føler at det er deres rett å hedre sine sanne følelser selv om de forandrer seg ofte. De er eksperter på å lese mellom linjene, Fiskene Stigende er umulig å lure.

 De forstår hva folk sier og føler helt uavhengig av hva som blir sagt til dem.
Fiskene Stjernetegn

Stigende tegn (Ascendanten)

Væren
Stigende
Tyren
Stigende
Tvillingene
Stigende
Krepsen
Stigende
Løven
Stigende
Jomfruen
Stigende
Vekten
Stigende
Skorpionen
Stigende
Skytten
Stigende
Steinbukken
Stigende
Vannmannen
Stigende
Fiskene
Stigende
HJEM