Væren stigende

Væren Stigende (Ascendant)

Stigende tegn er den mest tydelige delen av vår astrologiske sminke. Det er det ytre laget av en person og kaster sin skygge på hele diagrammet, og farger det med sitt tegn. Det påvirker vårt utseende, holdning, hvor fort eller sakte vi beveger oss, hvordan vi tolker ny informasjon, situasjoner eller mennesker, og våre umiddelbare reaksjoner.
Utseende

Høy og tynn med god holdning, disse menneskene vet hvordan de skal stå rett og rank. Fremtredende øyenbryn som er tett sammen og de har et alvorlig uttrykk i øynene.
Innstilling (Væremåte)

Egenrådig og ambisiøs, det kan virke som om de alltid er på utkikk etter en ny kamp de kan vinne. Væren Stigende er veloverveid og frittalende, og ser på livet som en utfordring. De misoppfatter ofte andres handlinger som trusler mot dem og de overreagerer da med sinne. Uansett får Væren Stigende æren av at de modige og aldri viker unna.  De angriper framover i nye situasjoner og sorterer ut detaljene senere. Noen ganger kan de være selvopptatte fordi Væren Stigende er så uavhengig, men de er også alltid klar til å kjempe for andre. De har kort lunte, de svarer på situasjoner med instinktet først og tenker etterpå. De liker konkurranse og ønsker å framstå selvsikre, de har ofte smykker på og kjører gjerne dyre biler for å vise sin vinnende natur.
De er spenningssøkere, Væren Stigende nyter adrenalinrush og alt som pisker opp stemningen. Utålmodighet er et problem for Væren Stigende. Når de vil ha noe, vil de ha det raskt. De er ikke flinke til å vente og vil ikke være tilbakeholdne med klagingen, noe som viser deres noen ganger altfor selvopptatte holdning. Noen ganger er det som om de ikke klarer å skifte spor og slippe tankene sine fra deres nåværende mål. Andre ganger er de så opptatt med å oppnå neste ting og bekjempe alle demoner, både ekte og imaginære, at får problemer med å holde seg på sporet. En ting forblir alltid den samme, og det er at de alltid er på jakt etter nye utfordringer.
Væren Stjernetegn

Stigende tegn (Ascendanten)

Væren
Stigende
Tyren
Stigende
Tvillingene
Stigende
Krepsen
Stigende
Løven
Stigende
Jomfruen
Stigende
Vekten
Stigende
Skorpionen
Stigende
Skytten
Stigende
Steinbukken
Stigende
Vannmannen
Stigende
Fiskene
Stigende
HJEM