Løven Stigende

løven stigende (ascendanten)

Stigende tegn er den mest tydelige delen av vår astrologiske sminke. Det er det ytre laget av en person og kaster sin skygge på hele diagrammet, og farger det med sitt tegn. Det påvirker vårt utseende, holdning, hvor fort eller sakte vi beveger oss, hvordan vi tolker ny informasjon, situasjoner eller mennesker, og våre umiddelbare reaksjoner.
Utseende

Slank med en rødlig hudfarge og betydelig hår.
Innstilling (Væremåte)

 Selskapelig, åpen og aksepterende, Løven Stigende sin største glede er å bli likt og verdsatt. De er tillitsfulle, noe som noen ganger kanskje ikke alltid er så lurt, men de ser det beste i menneskets natur.  Å ha det gøy er høyt prioritert for dem, og de kan gjøre nesten enhver situasjon til noe morsomt. De setter pris på skjønnhet hos seg selv og andre, dette gjør at de liker mote og alt relatert til stil. Selv om de ikke er besatt av fysiske eiendeler, setter de stor pris på elementer som skaper et godt bilde for dem å vise frem. En fin bil, sko eller smykker får dem til å føle seg spesielle og mer selvsikre når de presenterer seg for verden. Deres forståelse av skjønnhet og stil fører dem også til å gi komplimenter til andre. Noen ganger er det bare for å flørte, men komplimentene er vanligvis ekte. Løven Stigende er ikke redd for å være bråkete og høylytt, spesielt hvis det bidrar til å skape en entusiastisk atmosfære.

De trives i en partyatmosfære og jo flere mennesker, jo bedre. På en eller annen måte klarer de alltid å bli med på alle bilder og blir husket som festens midtpunkt. De har en energi som skaper moro, selv om de er fast av natur og heller ikke av natur er overaktiv.
Løven Stjernetegn

Stigende tegn (Ascendanten)

Væren
Stigende
Tyren
Stigende
Tvillingene
Stigende
Krepsen
Stigende
Løven
Stigende
Jomfruen
Stigende
Vekten
Stigende
Skorpionen
Stigende
Skytten
Stigende
Steinbukken
Stigende
Vannmannen
Stigende
Fiskene
Stigende
HJEM