Skytten Stigende

skytten stigende (ascendanten)

Stigende tegn er den mest tydelige delen av vår astrologiske sminke. Det er det ytre laget av en person og kaster sin skygge på hele diagrammet, og farger det med sitt tegn. Det påvirker vårt utseende, holdning, hvor fort eller sakte vi beveger oss, hvordan vi tolker ny informasjon, situasjoner eller mennesker, og våre umiddelbare reaksjoner.
Utseende

Lange, rektangulære ansikter med ansiktshår er vanlig hos menn. Uflidde frisyrer hos menn og funky frisyrer hos kvinner.
Innstilling (Væremåte)

De er som en nyhetsreporter som tilbringer livet med å gi en kommentar om livet, Skytten Stigende er alltid klar til å komme med en kommentar, og den serveres alltid med en smule humor. Oppriktig og humoristisk, med en universell innstilling, Skytten Stigende ser på verden som et humoristisk sted fylt med interessante steder og mennesker. Det er vanskelig å få disse menneskene nedtrykt. De er optimistiske, og selv om de lett gjenkjenner svikefull, hyklersk og generelt sleip atferd, så tilgir de det som menneskets natur. Det er ikke det at de ikke klager, for det gjør de. Men de forstår fortsatt at folk ikke er feilfrie, og de har faktisk mye tålmodighet med folk til tross for at de klager. Alt nytt er interessant for dem, og de foretrekker å tilbringe livet på farten. Selv om de er i stand til å fokusere, foretrekker de generelt å hoppe rundt fra ting til ting fordi det er morsommere.
Særegenhetene til folk de møter er alltid interessant for dem, og de kan holde en samtale gående med en person de nylig har møtt, selv om de ikke liker dem. De liker bare å lære og forstå dem. Skytten Stigende er kjapp med ord, og selv om de virker veldig avslappet og omgjengelige, kan de være veldig insisterende på de tingene de ønsker seg, og vet nøyaktig hvilket argument de skal bruke for å få viljen sin.
Skytten Stjernetegn

Stigende tegn (Ascendanten)

Væren
Stigende
Tyren
Stigende
Tvillingene
Stigende
Krepsen
Stigende
Løven
Stigende
Jomfruen
Stigende
Vekten
Stigende
Skorpionen
Stigende
Skytten
Stigende
Steinbukken
Stigende
Vannmannen
Stigende
Fiskene
Stigende
HJEM