Tyren Stigende

Tyren Stigende (Ascendanten)

Stigende tegn er den mest tydelige delen av vår astrologiske sminke. Det er det ytre laget av en person og kaster sin skygge på hele diagrammet, og farger det med sitt tegn. Det påvirker vårt utseende, holdning, hvor fort eller sakte vi beveger oss, hvordan vi tolker ny informasjon, situasjoner eller mennesker, og våre umiddelbare reaksjoner.
Utseende

Tykk med sterke nakker, Tyren stigende mennesker har behagelige, klassiske figurer, med menn som har tykke nakker og sterke skuldre og kvinner med store bryster.  Skjelettet er sterkt og gir en middels til stor kropp.
Innstilling (Væremåte)

Tyren er snill og mild, og passer på alles fysiske behov. Deres omsorgsfulle og tålmodige natur gjør at de er utmerket med barn som det virker som de naturlig trekker til seg. De tenker alltid først og handler etterpå, de snakker sakte og velger nøye ord. De er veldig vanskelig å ryste og de overreagerer ikke på trusler, men de er sterke og viker ikke unna hvis det er viktig for dem. Det er usannsynlig at de kommer inn i mange konfrontasjoner. De er veldig praktiske, de møter nye situasjoner med en jevn og rolig, problemløser holdning. De planlegger alltid fremover og prøver å forutse alle mulige scenarier for sikkerhets skyld, og for å unngå ubehaget av ikke å ha det de trenger når de trenger det. De pleier å være overbeskyttende, og de praktiserer ikke alltid det de forkynner for sine barn eller mennesker som er under deres omsorg eller ledelse. Andre må følge deres regler, og reglene krever ikke forklaring. Dette kan skape et psykologisk skille, men deres myke, varme holdning gjør opp for det. Dessuten er de alltid de første til å sørge for alle fysiske behov andre måtte ha. De er pålitelige, stødige og alltid tålmodige og omsorgsfulle. De beveger seg tregest av alle Stigende tegn, Tyren stigende bruker god tid på å navigere gjennom livet.
Tyren Stjernetegn

Stigende tegn (Ascendanten)

Væren
Stigende
Tyren
Stigende
Tvillingene
Stigende
Krepsen
Stigende
Løven
Stigende
Jomfruen
Stigende
Vekten
Stigende
Skorpionen
Stigende
Skytten
Stigende
Steinbukken
Stigende
Vannmannen
Stigende
Fiskene
Stigende
HJEM