Fiskene

Fiskene

Fiskene bærer sjelen på utsiden av kroppen, det du ser er hva du får. Mange vil være uenige i og kan le av dette fordi, Fiskene kan også være sleipe, og si en ting den ene dagen og det motsatte den neste, noe som kan virke som å lyve. De liker noe i dag og ikke i morgen. De dukker ikke alltid opp til avtaler og glemmer alltid detaljer. Så, hvordan kan dette være en virkelig ærlig og oppriktig person, som blotter sin sjel til alle? Det er ikke fordi Fiskene er uærlige, at de virker så ubesluttsomme, men fordi de er mer ærlige.

Vi ombestemmer oss alle, føler oss annerledes på forskjellige dager og lyver for å spare noens følelser. De fleste av oss er bare mer forsiktige ved å fremstå mer konsekvente og ærlige. Men hvis du virkelig er ærlig, vil dine naturlige uoverensstemmelser være tydelige.
De forvirrende og fjerne Fiskene kan forbløffe folk på grunn av sin tilsynelatende inkonsekvente natur. Fiskene er et bevegelig vanntegn, de er foranderlig i kjernen. Og det er denne foranderlige egenskapen som andre vanligvis synes at er feilen med Fiskene. Det er vanskelig å tvinge Fiskene til å ta en avgjørelse, og det er ofte vanskelig for dem å påta seg forpliktelser. Dette er vanskelig for mange andre å håndtere. Den virkelige verden opererer med tidsrammer, forpliktelser og avtaler. Men Fiskene foretrekker å ikke operere på denne måten. De ønsker å holde alle alternativer åpne slik at de kan være i stand til å ombestemme seg med deres skiftende humør. Men for de menneskene som ikke er så opptatt av denne ubesluttsomheten, kan Fiskene være et friskt pust. Fiskene vil ikke kritisere deg når du går glipp av en avtale. De vil ikke kalle deg en løgner når du ombestemmer deg. De vil ikke engang legge merke til de fleste av dine feil. Så det kan være en god idé å la vær med å minne dem på deres.
Den sjelen som de bærer utenpå blir virkelig såret når du kritiserer dem, og de har egentlig ingen interesse av å såre deg. Så la de små tingene gå og sett pris på deres største gave som er empatien deres og deres evne til å føle. I motsetning til mange andre veldig fine og høflige tegn, som virker veldig hyggelige og tilgivende, så ER Fiskene det!
 Når du snakker, lytter de med sitt instinkt og sine følelser mer enn med ørene. De forstår at ord bare er det som kommer ut av munnen din, og det er ikke nødvendigvis det du virkelig prøver å si. De vil intuitivt kjenne følelsene dine og de små tingene øynene dine sier når de ser på dem. Men Fiskene «tror deg på dine ord» i stedet for å avsløre hva de ser som sannheten bak dem, fordi de ikke ønsker å såre følelsene dine. De vil kanskje heller gi deg en klem av forståelse, og bare lytte videre. Å leve i en verden full av følelser gjør Fiskene virkelig medfølende, forståelsesfulle og tilgivende. Noen vil ta ting personlig og være litt for følsomme, men de fleste er i stand til å forstå at folk har feil, og de er i stand til å overse kritikken som andre kan gi dem.
Følelsene og deres empatiske natur er Fiskenes essens. De flyter lykkelig med og foretrekker å ikke bekjempe andre mennesker, problemer eller situasjoner. De vil gjerne heller prøve å trekke seg tilbake og flykte fra stress eller konflikter uten å rufse til noen fjær. Dette kan føre til frustrasjon for de personene som er mer rett fram, og de ser på denne siden av Fiskene som svak. Men, ikke la deg lure, Fiskene er ikke svake. De virkelig bare er så hyggelige, de vil heller trekke seg stille ut av en vanskelig situasjon, enn å lage oppstyr og forårsake noen smerte. Så deres tilsynelatende svakhet er egentlig bare et forsøk på å skåne dine følelser.       
Det andre området hvor Fiskene får mye kritikk er rengjøring eller andre former for organisering. Her er det igjen bedre å se på fordelene som følger med denne egenskapen, som er at de ikke vil kritisere noen urene vaner som du måtte ha! De kommer aldri til å endre på dette. Se heller på det denne måten, det er en viss visdom i å innse at livet er mer enn ryddighet. Jo mer tid du bruker på å vaske og rydde det som bare kommer tilbake uansett, jo mindre tid vil du bruke på å nyte de fantastiske følelsene i livet. Fiskene ønsker bare å føle seg bra og nyte livet. De vil at menneskene rundt dem skal føle seg bra også, og de vil alltid være der for å hjelpe deg å føle deg bra.

                            

Forskjellen på Fiskene Solen og Fiskene Månen
Fiskene Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM