Løven

løven

Selvbevisst, Løven bryr seg dypt om hvordan folk på ser dem, så de over-analyserer seg selv og prøver å sørge for at de i det minste er sympatiske og akseptert og på det beste attraktive og populære. Denne introspeksjonen får noen mennesker til å se på Løven som selvopptatt. Og det er greit, de forstår bare ikke hva som foregår i Løvens hode. Faktum er at Løven bare bryr seg om hvordan de blir sett gjennom andres øyne, og de vil at folk skal like dem.

Løven vil prøve å vinne folk over ved å legge mye innsats i sitt utseende eller ved å gjøre en innsats i en ferdighet, et talent eller en utdanning, og det finnes selvfølgelig også Løver som gjør begge deler.
Uansett hvordan de velger å skinne i verden, så finnes det to typer Løver, introverte og utadvendte. De mer innadvendte Løver skinner ved at de gjerne har et talent, enten kreativt eller intellektuelt. De vil ikke være dramatisk kledd eller festens midtpunkt, men de vil ha sin egen arena hvor de viser sitt talent. Det kan være alt fra en avansert høyskolegrad, til maling eller matlaging. Utadvendte er de som kler seg for å fange oppmerksomhet, snakker høyt, slenger ut komplimenter og flørter. Selv om ingen Løver noensinne vil flørte som Vekten, vil de komme nær. Mens Vekten flørter for å føle seg attraktiv og spiller et spill for å lokke deg for moro skyld, flørter Løven for å tilfredsstille sitt ego. Løven liker også sex, som ofte nytes som følge av flørting, fordi de tenker at det er det ultimate i å bli akseptert og likt av en annen person.
Tross alt så ønsker vi alle å bli likt, men for Løven er dette universelle målet opplagt. Kanskje Løven er mer ærlig rundt det, ærlighet er høyt verdsatt av Løven. Det er veldig vanskelig for dem å lyve. Det er ikke slik at de ikke gjør det, men det forårsaker ekstremt ubehag for dem. Dessverre kan det også forårsake problemer for dem, noen ganger er de for ærlige om ting. Når denne ærligheten rettes mot deg, så kan det såre.  Men på den annen side er de også tegnet som er mest ærlig om seg selv. Fordi de er så selvbevisste, vil de være de første til å erkjenne sine feil. Dessuten ville det være ukult å nekte en feil som er åpenbar for alle, og løpe vekk fra sannheten som et lite barn. Løver må være kule,  det er en del av det å bli likt.
Selv om noen av de mer selvsikre, utadvendte Løvene kan være litt overveldende med sitt store hår, høye stemmer og noen ganger dramatiske mote, er de genuint hyggelige mennesker. For å oppnå sitt primære mål om å bli likt, prøver de hardt å være hyggelige og gjøre andre mennesker lykkelige. Deres ærlige natur er forfriskende og de ønsker å ha det gøy. De er generelt muntre og tar ikke ting for alvorlig. Løven er glad når alle kommer overens og nyter livet. Dette gjelder spesielt mennene, mens kvinnene kan være noe mer alvorlige.
Som Løver er hunnene ansvarlige for å skaffe mat og ha omsorg for de unge. De må være mer alvorlige fordi de har viktige ting å gjøre. Løve kvinner har den siden at moroa må avsluttes hvis det kommer i veien for ansvar. De er viljesterke og ansvarlige, de oppnår sine mål med standhaftighet og utholdenhet, og selv om mennene også er viljesterke og ansvarlige, vil de presse grensene når det gjelder moro. Moro står veldig høyt på deres prioriteringsliste. Ofte vil Løve menn bruke litt lenger tid enn de fleste på å flytte ut av foreldrenes hjem eller så kan de gifte seg med en kvinne som kan være litt eldre, som er ekstremt kompetent eller er bare villig til å støtte dem på en eller annen måte. På denne måten står de fritt til å leke med kunst, se et show eller gjøre alt annet de syntes er interessant.
Løven blir styrt av Solen, og alle de andre planetene dreier seg om Solen, og det ser ut som at Løven har en væremåte som gjenspeiler denne dynamikken. Men så er det jo Solen vi snakker om. Ikke døm Løven for hardt på deres selvbevissthet, og nyt heller deres selskapelighet, morsomheter og ærlighet. De tilbyr Solens kraft og varme. De vil støtte deg, gi deg komplimenter, elske deg og ta vare på deg.
Forskjellen på Løven Sol og Løven Måne
Løven Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM