Skytten

skytten

Som et bevegelig ildtegn, er Skytten omgjengelig og morsom. De er veldig glad i å være sammen med folk de liker. De ønsker å ha det gøy, og de vil at du også skal ha det gøy. De har lett for å snakke. De har alltid noe å si og de lytter alltid når du snakker. Faktisk så er de de beste lytterne av alle tegn.

De lytter så godt fordi de er på konstant jakt etter sannheten og du får ikke sannheten med mindre du lytter. Denne søken etter sannheten gjør dem også til upartiske og objektive lyttere. Skytten er eksperter på å forbli følelsesmessig atskilt fra hva folk sier, fordi å bli følelsesmessig involvert dekker over budskapet og fører bort fra sannheten. Likevel vil de stille deg spørsmål, de er fulle av spørsmål. Og dette hjelper dem å undersøke sannheten, Skytten ønsker å finne svar.
Deres upartiske, objektive tilnærming er forfriskende for Ild– og Lufttegn som liker å holde følelser i sjakk, men det kan føles tørt og ufølsomt for noen av vanntegnene. Lufttegn kan tro at de virkelig er upartiske. Men sannheten er at det eneste tegnet som kommer nær å være like upartisk som Skytten er Vannmannen, men på grunn av Vannmannens behov for å gjøre ting riktig i verden, vil det alltid fargelegge deres syn. Vekten liker å tro at de er de mest upartiske, men deres behov for at folk skal like dem vil alltid komme i veien. Tvillingene er også en utfordrer, men deres behov for å være korrekt skaper en personlig favorisering. Så, den evig heldige Skytten vinner denne! I tillegg til å være best til å lytte etter sannheten, tar Skytten kaken med sin evne til å snakke om sannheten. Og det er her de noen ganger kan rote seg inn i trøbbel. Noen ganger vil ikke folk høre den nakne sannheten, det kan gjøre vondt. Heldigvis, så har de fleste Skytten en evne til å kunne snakke oppriktig uten å påføre for mye smerte. Det er ikke det at de pynter på ting eller vrir på dem, det er bare deres stil som fungerer for dem. På en eller annen måte kan de komme med en sannferdig uttalelse, som ville være en fornærmelse om det ble sagt av noe annet tegn, men Skytten får det nesten til å høres ut som et kompliment.
Skytten ønsker virkelig ikke å såre noen i deres søken etter sannheten. De er faktisk et lykkelig tegn som elsker å være sosial. Som sannhetssøkende har de fantastiske ferdigheter til å observere og er ofte de som er litt tilbaketrukket og suger inn inntrykk. Ikke for mye frampå, men heller ikke en veggpryd. Det samme gjelder med deres motesans, de ønsker å være fasjonable, men det er alltid et lite element av uorden i stilen deres.
For en mann kan det se ut som de trenger å barbere seg, skjegget trenger trimming, at de kanskje trenger en hårklipp eller at skjorten er rynkete. For kvinner kan det være at klærne deres ikke er helt i riktig størrelse, de gjorde seg egentlig ikke helt ferdig med håret eller at sminken deres ikke er tatt på helt riktig. Dette betyr ikke at de ikke er pene mennesker, heldige Skytten er oftere utstyrt med naturlig godt utseende. Det er bare slik at de ikke ønsker å gjøre den ekstra innsatsen med å fullføre sin stil som vil gi dem et skarpt, komplett utseende. Det er egentlig ikke viktig nok for dem, og de er så langt fra å være selvopptatt til å bry seg, noe som faktisk er ganske sjarmerende. Det finnes viktigere ting i livet, som å nyte livet og ditt selskap!
 For Skytten er det å nyte livet mer enn å være begrenset til hjemmeliv eller bare hjembyen. De har et alltid tilstedeværende behov for å utforske, frihet og eventyr. Reiser er den beste måten for dem å tilfredsstille disse ønskene. De elsker store åpne områder og store områder av land eller vann. En lang tur eller sykkeltur gjennom et uutforsket område begeistrer Skytten. Et cruise til et annet land hvor de kan nyte å se på havets storhet underveis, er en hyggelig opplevelse. Under disse reisene har de muligheten til å møte nye mennesker og lære om dem. Å utvide sin verden med den nye kunnskapen og erfaringen er som å få frisk pust inn i livet deres.   

      

Forskjellen på Skytten Sol og Skytten Måne
Skytten Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene

               

HJEM