Tyren

Tyren

Tyren er tegnet som minst sannsynlig at vil akseptere astrologi. Hvis man ikke kan ta på det og føle det, så eksisterer det ikke for Tyren. Som det mest virkelighets baserte av alle tegnene, blir astrologi litt for abstrakt for dem. Når det er sagt, så vil de fleste som leser dette ikke være Tyren personligheter. I stedet vil de være mennesker i forhold til Tyren og det eneste de vil vite sikkert er at det viktigste for Tyren er jordisk komfort.

Faktisk så kan det ofte virke som komfort er viktigere for Tyren enn deres forhold til deg!  Nå er dette absolutt ikke sant, det virker bare slik. Du er veldig viktig for Tyren din. Men komfort kommer som nummer to da, sånn er det bare. Myke senger og stoler er blant deres mest dyrebare eiendeler, og også andre ting som er laget av myke eller delikate stoffer. Tyren vil bruke mye tid på å velge de riktige stoffene.
Tyren vil droppe tullet og heller gå rett på sak om noen prøver å pakke inn det de prøver å si, og hjelpe til med å finne de riktige ordene. Foruten sex, så rangerer mat ganske høyt opp på deres liste over sensuelle nytelser. Tiden kastes ikke bort på folk med dårlig smak. Tyren er styrt av Venus, og vet hva skjønnhet er når de ser den. De forstår enkel skjønnhet og kvalitet. De er det første av jordtegnene og det ser ut til at de har en egen evne til å finne kvalitet, skjønnhet og å finne det som bare føles bra. Ta dem med på shopping, og de vil gi deg ærlige råd og mest sannsynlig fortelle deg hva som virkelig ser bra ut på deg. De vil imidlertid ikke hjelpe deg med å betale for varene da. Det trenger du en Jomfru til. Tyren vil sannsynligvis ta deg med til de dyreste butikkene og anbefale de dyreste varene. Det kan de ikke noe for, de kjenner igjen dritt når de ser det, og de avskyr det. Dette er også deres fall.
Når de ser noe de vil ha, vil deres (okse-lignende, faste tegn) stahet slå inn, og de gir seg ikke før de får gjenstanden de ønsker seg. Når de er barn, vil de ustanselig tigge og be. Når de er voksne, kan de lage en egen sparekonto, eller kanskje også bruke kredittkort for å foreta kjøpet.  Selv om Tyren verdsetter en sparekonto i stor grad, verdsetter de også mange andre ting. Når sant skal sies, er de generelt gode til å administrere penger og er vanligvis i stand til å ha en buffer for vanskeligere tider, uansett hvor mye de kan føle at de lider av å gjøre det. Materielle elementer er ikke de eneste tingene de verdsetter. Tyren er tegn på “verdier”. Som regel verdsetter de fine gjenstander, musikk, malerier, enhver form for smakfull kunst, inkludert scenekunst. Mange er fremragende musikere og mange er talentfulle komikere. Å være det første jordtegnet gir dem en klar visjon om virkeligheten som er kilden til deres humor.
Mat er definitivt en av de viktigste delene av livet deres. Det betyr ikke at alle er overvektige på grunn av overspising. Dette er ikke tilfelle, de fleste velger kvalitet fremfor kvantitet. Men det finnes nok ikke så mange ekstremt tynne Tyren mennesker. Nei, de fleste Tyren er behagelig formfulle. Kvinnene har et mykt utseende med feminine kurver. Mennene har ofte tykke nakker og brede skuldre og klarer å ha en mykhet ved deres umiskjennelig maskuline utseende. Så, hva mer kan du be om, god mat, drikke, musikk, klær og møbler fra en vakker person som liker sensuell kjærlighet med en god sans for humor.
Men det er en ting de kan bli offer for, og det skjer vanligvis ikke før de er en god vei inn i voksen alder. Det er de verdiene vi snakket om. De kan også komme i form av tro, tyrannisk tro!  Når Tyren får tak i en tro som de verdsetter, kan de gripe den og aldri gi slipp. De vil da pepre hodet ditt med det, til du ikke holder ut å høre på det lenger. De vil ikke ha tålmodighet med folk som er uenige, og de vil absolutt aldri trekke seg fra sin holdning. Føttene deres er godt plantet på jorden, og de blir oksen som ikke vil bli flyttet på. Dette kan være en religiøs tro eller en politisk tro. De vil være snillere og mer tålmodige enn de fleste 95% av tiden, men når du berører den 5% av verden som de har bestemt seg for, vil du angre på at du tok det opp. Du vil sikkert raskt lære hvilke emner du burde unngå å ta opp.
Men la oss ikke miste fokuset. For det meste er Tyren et fantastisk, omsorgsfullt tegn. Og ikke glem den store sansen for humor. Nyt dem for alle deres fredelige og vakre væremåter. De har mye å tilby.
Forskjellen på Tyren Sol og Tyren Måne
Tyren Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM