Væren

væren

Væren er den som skiller seg ut i mengden. Væren setter en standard på en eller annen måte. Det kan være måten de er kledd, måten de snakker på eller hva de sier, men de vil bli lagt merke til. Veggpryd er de ikke! Selv de mest dempede Værer vil ha noe ved seg som trekker oppmerksomhet.

Av alle Stjernetegn er Værens kvinner de sanne divaer. Rød er deres favoritt farge selv om de sier at det ikke er det, og de elsker anledninger som gir dem en unnskyldning til å pynte seg. De gjør det bra og vil se fabelaktig ut selv om de overdriver. Noen ganger kan Væren overdrive, men uansett så de er bare ute etter å ha det gøy. Noen ganger kan det å overdrive være morsomt og det er ingen tvil om at Væren er morsom. De søker etter moro som om det skulle være et oppdrag, og det er lurt og ikke komme i veien for dem. De slår deg ned, fysisk om nødvendig. Den andre regelen for Væren er: ikke fortell dem hva de skal gjøre, det er deres jobb. Som det eneste: Kardinal Ild-tegn, har de alle de riktige verktøyene til å lede, og de er alltid klar for å gjøre det. Men, det er ikke slik at de alltid tar de beste lederbeslutningene. De vet nøyaktig hva de vil for seg selv og hva som er riktig for dem, men de vet ikke nødvendigvis hva som er riktig for deg, selv om de er overbevist om at de vet det. Dette kan noen ganger føre til, for å si det mildt, en gnisning.
Men det er ingen grunn til bekymring, for det kommer fort nye utfordringer som får deres oppmerksomhet, eller la det gå litt tid, (sånn ca. 10 min) så er de ferdig med det. De kommer veldig fort over ting og går tilbake til å være sitt vanlige, morsomme jeg. Værens menn er korsfarere, stadig på jakt etter nye oppdrag, de er alltid klar til å erobre. De vil gjerne stå opp for seg selv og dem de elsker. Og hvis det er en fremmed som trenger hjelp, som for eksempel Vekten, vil de gjerne hjelpe til. Spesielt hvis det er en «underdog». De elsker «underdogs». «Underdogs» gir dem et kvalifisert og verifisert oppdrag å kjempe for. Inntil det kommer en grunn til å erobre, vil den mannlige Væren ofte virke som den sterke, stille typen. Stående med armene i kors, og med en god holdning. Hvis Væren kan beseire det onde og være helten, er de tilfreds. Den moderne verden gir ikke alltid de mulighetene Væren trenger for action. Sport, militæret eller videospill kan være nyttige slik at de kan bruke sin kampvilje. Det vil være bra for Væren å engasjere seg i denne typen aktiviteter, som vil hjelpe dem med å frigjøre all energien. Uten disse aktivitetene vil energien lagres og vokse til den eksploderer fordi det blir for mye av den og den ikke kan holdes inne lenger. Når energien endelig slippes fri, vil den trolig bli feilsendt og treffer et uberettiget mål. Energien som kunne ha blitt brukt til å kjempe og vinne en berettiget kamp, kan kanskje komme ut som klaging eller trakasserende oppførsel rettet mot en intetanende person i nærheten.
Med all denne vitaliteten og kampånden er både mannlige og kvinnelige Værer oftest i god fysisk form. De er sjelden overvektige. Det er faktisk terapeutisk å trene for Væren. Det tilbyr enda en sunn måte å slippe ut energi og de liker å se bra ut slik at de skiller seg ut i mengden. Væren vil sannsynligvis ha tatoveringer eller piercinger og de elsker å sole seg, de vil gjerne også få utført voksing eller kostbare hår og neglebehandlinger. Deres utseende betyr mye for dem, og de vil legge inn innsats for å se best mulig ut.
Samtaler med Væren kan være ganske underholdende. Av alle tegn er det de som er mest «rett ut» , klare og tydelige. Som den motsatte polaritet av Vekten, som alltid pynter på alt slik at det kan være vanskelig å finne ut hva de prøver å si, vil Væren være veldig klar og tydelig. Det vil ikke være noen feil og ingen poeng som mangler. Hvis de vil at du skal gjøre noe, vil de gi en direkte ordre. Mens Vekten vil komme med et høflig forslag om at det ville være fint om dette eller det var på en bestemt måte, og om du kanskje kan hjelpe dem med det. Væren vil bokstavelig talt fortelle deg, rett ut, at du skal gjøre det. De kan til og med advare deg om hva som vil skje hvis du ikke gjør det! Alt vil være klart og tydelig med Væren. Væren er generelt ganske ærlig fordi den liker å være klar og tydelig. De har rett og slett ingen vanskeligheter med å fortelle sannheten til deg eller noen andre. Selvfølgelig vil de fortelle løgner som alle andre, men generelt i løpet av dagen, vil de legge alt på bordet. De bryr seg ikke om hvordan du tar det eller føler rundt det. De vil legge frem alle fakta, så kan alle andre sortere og håndtere alle disse dumme følelsene. Men om Væren er mottaker av en sannferdig uttalelse, vil de på ingen måte spare på sine følelser. De vil hoppe over furting og gråt, og isteden vil du se hvor raskt de blir kampklare. For det meste beholder de sin sans for humor, og deres respons vil gjerne ikke være noe mer enn en kjapp replikk, som setter deg på plass. Det kan også være ganske morsomt fordi det vil være helt spontant og rått.
Det er det gøy å være sammen med Væren. De er ekte, og du vet hva du får. Du trenger aldri å bekymre deg for om du har såret følelsene deres med noe du sa for en time siden, fordi hvis du har gjort det, kan du være trygg på at de ville fortalt deg det akkurat der og da. Det vil ikke være misforståelser eller rare tildekkede følelser. Du vil vite nøyaktig hva de føler for deg, og hva deres intensjoner for forholdet deres i fremtiden er. Og best av alt, hvis de liker deg, vil de sørge for at du vet det.

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM