Steinbukken

steinbukken

Det handler egentlig ikke bare om penger for Steinbukken, men noen ganger kan det virke sånn. De liker penger og sikkerheten det gir dem, men de er mer opptatt av status, suksess og prestasjon. Penger er bare vanligvis symbolet og belønningen for disse syslene. Steinbukken kan ikke noe for at de er opptatt av et ønske om å øke sin status i verden. Status og penger får dem til å føle seg trygge, sikre og selvsikre.

Fra barndommen har Steinbukken en innebygd følelse av alvor og ansvar. Oftest føles dette sterkest i barndommen og i mindre grad jo eldre man blir. Tanken er at hvis du starter sterkt og oppnår ting når du er ung, vil du være i stand til å slappe av i din alderdom. Dette er en underbevisst følelse, men likevel føles det sterkt hos Steinbukken.
De mer utadvendte Steinbukkene vil ofte kle seg på en prangende måte som viser deres rikdom. Smykker, dyre sko, håndvesker eller biler er vanlige verktøy som brukes av Steinbukken for å vise verden at de har oppnådd høy status og suksess. Selv om de ikke har oppnådd et høyt nivå av suksess, vil de i det minste ønske å bli oppfattet som om de har det. Steinbukken Solen, er de generelt mer prangende typene. De elsker smykker og dyre biler. De vil at verden skal se på dem som vellykkede. Steinbukken Månen, foretrekker å ha pengene sine i banken det gjør at de føler seg tryggere, sikkerhet er avgjørende for dem. Dette behovet for sikkerhet kan også gjøre at Steinbukken har ganske stramme tøyler. De kan ikke klandres for at de vil holde på de pengene som gir dem så mye sikkerhet, og som de har jobbet så hardt for. Noen kaller det gjerrig, men ikke si det til dem. Hvis du kommer over en Steinbukken sol som ikke ser ut til å være opptatt av status og penger, og ikke er så prangende, så er det fordi de konsentrerer energien sin på familien.
Familien er et annet viktig område for Steinbukken Sol og Måner. Steinbukken vil gjøre store ofre for sine familier. De vil ta vare på både eldre og unge. Steinbukken vil sannsynligvis tilby et rom i sitt hjem til sine skrantende foreldre eller svigerforeldre. De kan også sannsynligvis ha sine barn på en dyr privat skole. Å ha et barn på en privat skole tilfredsstiller deres behov for å ta vare på familien på best mulig måte, og gir også familien en følelse av en forhøyet status. Steinbukken vil ha en aura av styrke rundt seg. Mange er sterke, tause typer som på en eller annen måte virker eldre enn sine jevnaldrende. Mens andre er mer utadvendte. Uansett vil de ha en klar tilstedeværelse når de er sammen med deg.
De er «Gudfaren» typer som sitter stille i bakgrunnen mens de liksom får respekt fra alle som er tilstede uten at de ser ut til å prøve på det. Så har man også «stor personlighet» typene som tar over rommet med sine høye stemmer og kommanderende holdninger. Enten det er en rolig styrke eller en utadvendt styrke, er det umiskjennelig, og for det meste er det ikke ufortjent. Steinbukken er pålitelige og hardtarbeidende mennesker, og kan regnes med når de trengs.
Det er faktisk sjeldent at Steinbukken ikke minner verden på at de er pålitelige og hardtarbeidende, de vil snakke om det. De har alltid så mye arbeid som skal gjøres og så mye ansvar å sjonglere. Og Gud forby at du forteller dem at du har mer å gjøre enn de, aldri i verden, de vil alltid ha flere plikter og mer ansvar enn deg. Ifølge dem bærer de verden på sine skuldre, og det er de vanligvis ikke fornøyd med. Men det er ingen grunn til å bekymre seg, de vil absolutt få arbeidet gjort, men de vil også absolutt klage underveis. Dette kan faktisk være ganske morsomt. De har en veldig tørr, negativ humoristisk sans og deres verden faller stadig sammen. Men hold ut, de trenger bare å få lettet på trykket noen ganger. Alt dette alvoret og ansvaret er en tung byrde, og hvis de trenger å få luftet det ut med sarkastiske, deprimerende, men også morsomme bemerkninger, så la dem få lov til det, for du vil gjerne vil ha dem på din side når du trenger en stødig person å stole på.
Forskjellen på Steinbukken Sol og Steinbukken Måne
Steinbukken Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM