Jomfruen

jomfruen

Med en fri sjel og en naturlig skjønnhet, kan Jomfruen være litt av et paradoks. Tegnet som lager orden ut av kaos som også bærer håret fritt med ville krøller og kan feste hele natten med sine gale venner. Men det er ingen grunn til bekymring, de dukker opp på jobb eller skole neste dag og klarer å se bra ut og få jobben gjort. De laget kaffe til vennene sine før de dro på jobb og har prøvd sitt beste for å hjelpe vennene sine med å ta seg sammen, men dessverre så klarte ingen av dem det like godt som Jomfruen.

Å håndtere kaos er en del av det å skape orden, og Jomfruen har kontroll på dette. Og selv om du ikke er like flink til å brenne lyset i begge ender som Jomfruen, så vil de ikke kritisere deg for det. Nei, i stedet vil de alltid tilby deg hjelp. De ser bare på deg som en del av kaoset, som Jomfruen ble satt på jorden for å klare å få en slags orden på.
Denne beskrivelsen maler et vakkert bilde, men det er fortsatt mange Jomfruer som vil være kritiske, og det kan være vanskelig å høre på fordi de har vanligvis rett. Som et jordtegn så ser de ting tydelig. Noen ganger er det åpenbart for dem hvordan noe kunne ha blitt gjort bedre, eller å se hvordan ting er gjort helt galt noen ganger. Og å holde igjen alle disse gode rådene de har å tilby ville ikke være rettferdig for noen, ikke sant?  Men, noen ganger ønsker de andre tegnene at Jomfruen gjerne kunne hoppe over akkurat det. Vi vet alle at vi ikke gjør ting perfekt, og vi trenger ikke å bli minnet på det.  Å få hver minste detalj riktig er ikke alltid nødvendig. Men ifølge Jomfruen er det det, og de kan ikke forstå hvorfor du ikke ser det.
For alle de andre tegnene er det helt greit at Jomfruen holder sine egne ting i orden, så lenge Jomfruen holder seg til akkurat det, sine egne saker. Og for det meste så gjør Jomfruen nettopp det, for de er tross alt ikke interessert i å lede andre mennesker. De er rett og slett gode beslutningstakere, og de er nøye med hver beslutning. De har riktig størrelse på beholderne for alle behov på kjøkkenet. De velger riktig oppvaskmiddel for å holde oppvasken plettfri, og deres gulv skinner. Dette gir dem fred, de er glade når alt er på riktig plass og er i orden. De er også nøye med økonomiske beslutninger. Å tjene penger og å spare penger er høye prioriteringer for Jomfruen, men viktigst er hvordan pengene brukes.
Ta Jomfruen med til et loppemarked, en billigbutikk eller et salg, der vil de finne alle de beste tilbudene, det er faktisk forfriskende for dem. Å spare penger oppnås også ved å være nevenyttig. Mennene vil alltid være i stand til å fikse ting i stedet for å kjøpe nytt. Jomfruen kvinner kan ofte sy og er flinke hjemme eller i næringslivet, og de kommer gjerne med kreative pengebesparende ideer.
Og selv med sin litt sjenerte oppførsel, kan Jomfruen være sterke forretningsfolk. Den sunne fornuften, og jordnære klarheten gjør business enkelt. Å se hvor man kan tjene penger er ikke noe problem for dem. Og med deres organisasjonsferdigheter kan de holde et kontor i gang effektivt og problemfritt. Jomfruen er faktisk et paradoks. Jomfruen som ikke håver inn penger i næringslivet er sannsynligvis involvert i helse, medisin eller omsorg for mennesker eller dyr. Det er fortsatt mye penger å tjene på disse feltene, men for mange Jomfruer er egentlig ikke lønnen det viktigste. De kan tilfredsstille sitt behov for å ha sparepenger ved å bruke dem klokt, da kan de også oppfylle Jomfruens ønske om å hjelpe dem som trenger det. Jomfruen har et alltid tilstedeværende, ubevisst behov for å tjene andre.
De syke og svake, og også dyr drar stor nytte av Jomfruens ønske om å hjelpe. Jomfruen sjelen er veldig mild og omsorgsfull. Selv med sin sporadiske kritikk prøver de egentlig bare å hjelpe. De kan føle empati med de trengende og tilbyr gladelig, virkelig omsorg i form av ekte håndgripelig hjelp. Det eneste andre tegnet som virkelig føler denne typen empati er Fiskene, men Fiskene er ofte litt diffus og mangler den jordiske klarheten, som gir Jomfruen muligheten til å hjelpe på mer enn et følelsesmessig og emosjonelt nivå. Jomfruen vil gjøre rent huset ditt for deg hvis du er ute av drift i noen dager. De vil lage mat til deg eller ta din del på jobben hvis det er mulig. Med Jomfruen får du virkelig en mild, empatisk person som alltid er der for deg med ekte hjelp når du trenger det mest.
Forskjellen på Jomfruen Solen og Jomfruen Månen
Jomfruen Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM