Tvillingene

Tvillingene

Tvillingene har en urolig egenskap. Hos noen er det åpenbart, men hos andre ikke så veldig, men det vil være mulig å se det på en eller annen måte. Det kan være de får en trang til å fullføre setningene dine, fordi du mister interessen deres. Kanskje du får en følelse av at de alltid har et annet sted de heller vil være når de er med deg.

Noen klarer bokstavelig talt ikke å sitte stille eller er veldig rastløse. De kan ha en nervøs vane, som å bite neglene eller riste på beinet. Å stadig sjekke mobiltelefonen sin eller å endre samtaleemner er andre vanlige Tvillingene trekk. For å si det enkelt, så kjeder de seg lett. De er alltid klar for neste ting, og det kan du merke når du er med dem. De har en viss elektrisk egenskap.
Dette gjelder for alle luft-tegn. Vekten og Vannmannen har også denne tendensen. Vekten kommer nær, etterfulgt av Vannmannen, men de er ikke på langt nær så intense som Tvillingene. Noen av Tvillingene går aldri uten blåmerker eller skrammer fordi de beveger seg gjennom livet så kjapt. På grunn av deres behov for å skynde seg til neste greie, tar de ikke alltid de hensyn som er nødvendig for å unngå tilfeldig skade. Det er dette tegnet som mest sannsynlig har bulker og riper på bilene sine fordi de har det så travelt.
Mange av Tvillingene kan fortelle deg at de føler seg smartere enn de andre tegnene. Men vi kan nok heller si at kompetanse på kunnskapsarenaen er viktig for Tvillingene. Det er de som er kunnskapsrike med et bredt spekter av emner, og vil gjerne legge noe til i samtalen uavhengig av saken. Spesielt hvis det har noe med teknologi eller kommunikasjon å gjøre. Tvillingene vil være oppdatert på de nyeste mobiltelefonene og samtidig vite hvordan du får den på billigste mulige måte. De vil være ganske stolt av sin svært oppdaterte datamaskin, de vil være tilkoblet alle sosiale medier, og vil alltid være orientert om dagens siste nyheter. Dette gjelder for alt fra nasjonale nyheter til lokale nabolag eller kontor sladder. Faktisk er sladder en av deres favoritt. Enten det er å høre om det eller fortelle det videre.
Og pass på, selv med noe så trivielt som sladder, vil de ikke nøle med å korrigere deg hvis du de merker noen unøyaktigheter med informasjonen din. Og med mindre du har en veldig snill Tvillingene å gjøre, bryr de seg ikke om at det er uhøflig å stoppe deg midt i setningen og rette på deg.
Selv om det selvfølgelig finnes veldig høflige og søte blant Tvillingene, så er det ofte slik at å ta hensyn til dine følelser ikke er høyt på deres prioriteringsliste. Nei, det som er viktigst er at informasjonen er riktig. Tvillingene pynter gjerne ikke på noe noe for å spare dine følelser. Til deres fordel, så er det slik at når de forteller en historie eller forklarer noe, prøver de veldig hardt å inkludere alle detaljene og få dem riktig. Tvillingene vil til og med korrigere seg selv hvis de innser at de har gjort en feil. Dette kan være litt frustrerende for lytteren som kanskje ikke bryr seg hvilken ukedag Per falt av sykkelen sin. Men, du vet i det minste at du ikke går glipp av noen potensielt viktig informasjon! Men dette fungerer begge veier. De vil sannsynligvis ikke bli fornærmet av ting du sier heller. Og hvis du trenger noen som kan få ting gjort raskt, nøyaktig, uten masse rotete følelser eller tull, så gå til Tvillingene.   
De vil komme til poenget og vil ikke kaste bort tid. Tvillingene tenker kjapt og kan håndtere vanskelige situasjoner eller folk uten å bli skremt. De vil kjapt komme opp med svar og løsninger på problemer i forretningssituasjoner eller andre situasjoner som krever rask, nøyaktig tenkning. Som et bevegelig luft-tegn er de gode på kommunikasjon og derfor flink med mennesker. Tvillingene går lett inn i grupper, og å holde småpraten i gang er ferdigheter som kommer naturlig for dem, de utmerker seg i uformelle samtaler og kan også være veldig sjarmerende. Tvillingene kan cruise gjennom en fest og finne ting til felles med de fleste. Å holde det lett og humoristisk er morsomt, og folk nyter deres selskap i en-til-en relasjoner. Tvillinger vil komme opp med nye aktiviteter og nye steder å gå til slik at du aldri vil gå lei.
De er åpne og alltid interessert i å prøve nye ting. De introduserer deg for nye spennende opplevelser og tar deg med til nye restauranter, klubber eller kjøpesentre og vil sikre at du aldri får et kjedelig øyeblikk. Enkelt sagt så kan det være mye moro med dem. Så pass på at du ikke knuser deres ånd, ikke prøv å knytte dem til en rutine. Det vil gjøre dem gale. Tvillinger trives med variasjon og spontanitet.
Forskjellen på Tvillingene Sol og Tvillingene Måne
Tvillingene Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM