Vekten

vekten

Den spreke kvinnen du kjenner fra jobb som passer på hva hun spiser og ikke går ut av huset med mindre håret og sminken er perfekt, er den typiske Vekten. Både huset og bilen hennes er rene. Klesvasken hennes er gjort ferdig, og hun smiler flott. Hun husket til og med å gjøre noe spesielt for mannen sin fordi det er en vakker dag, og han gjør alltid så mye for henne! Hun vil hilse deg på jobb med komplimenter og vil alltid huske bursdagen din. Hun jobber hardt og er veldig flittig.

Den mannlige Vekten kommer i to typer, de som ser på seg selv som i et forpliktende forhold og de som ikke gjør det. Hvis de ikke er forpliktet til en partner, vil de kle seg moteriktig, og flørte ustanselig. De vil stryke klærne sine, holde seg i form og holde bilen i orden. Vekten vil sørge for at huset deres er stilig og rent, smile ofte og være flink med småprat. De som er i et forpliktende forhold vil fokusere sin oppmerksomhet på sin partner og flørting vil bli holdt til et minimum. De vil ofte planlegge fantastiske romantiske utflukter, middager og ferier for dem. Vekten vil selvfølgelig fortsatt være flink med småprat og vil være utadvendt og optimistisk.
Strålende optimisme og positive holdninger, mange av Væren ser ut til å ha et lystig hopp i ganglaget. Ikke engang arbeid gir dem dårlig humør. De er glade for å gjøre den nødvendige innsatsen som skal til for å holde sine biler og hjem ryddig og rene. Fokuset på sluttproduktet i stedet for det involverte arbeidet gjør dem lykkelige. De får enorm glede av vel-dekorerte, stilige miljøer og også fra å se bra ut selv. Faktisk er deres favorittfarge hvit fordi den viser frem rensligheten.
 En del av dette kommer fra et hemmelig ønske om å være attraktivt, men de foretrekker å ikke snakke om det, fordi et ønske om å være attraktivt ville bli betraktet som egoistisk. Vekten anser egoisme som en stor feil, så vi kan si at det er en motivasjon fra underbevisstheten. Vekten kvinner er ofte blonde, og lengre hår er foretrukket fremfor kort. De elsker høye hæler og ungdommelig stil. Begge kjønn vil være oppdatert på stil uavhengig av alder, og vil også prøve å holde seg i takt med dagens holdninger, musikk og filmer. Vekten nyter samtaler med yngre mennesker og føler at eldre mennesker kan være kjedelige. Deres hjem har ofte brede, åpne områder med rene linjer som innlemmer deres favorittfarge, hvit! Vekten kan ikke noe for at de nyter skjønnhet, det er fordi Vekten er styrt av Venus. Enten det er å være vakker selv, ha vakre eiendeler, en vakker partner eller å bo i et vakkert hjem, så er det dette ønsker de seg!
Selv om en bestemt Vekten ikke blir med i en sosial revolusjon, vil de alltid prøve å være rettferdige og upartiske i en-til-en samtaler. Vekten er tegnet på “andre”. De bruker mye tid på å fokusere på hva “du” vil ha. Hvis du er i et forhold med en Vekten, vil de være sikker på å vurdere dine følelser og hva du vil ha i hver beslutning. De vil konsultere deg og verdsette din mening. Væren vil prøve å gjøre det på din måte like mye som de gjør ting på sin måte og vil alltid prøve å se ditt synspunkt. Men selv Væren er ikke perfekt, selv om mange kan se ut til å være så nær som noen noensinne kunne håpe på å være! Men de kan ikke unnslippe det fakta at de er Vekten, så de har en tendens til å dømme. Med all den tiden de bruker på å veie fakta og meninger, “er” de til tross for en hver intensjon de har, “dømmende”.  Det er essensen deres, de er Vekten. Likevel vil de gjøre sitt absolutt beste for å være rettferdige og upartiske. Selv om de må dømme, prøver de å være så rettferdige som mulig og alltid prøve å ta hensyn til hva som er best for deg.
Faktisk er de de største fans av «underdogs», og vil tilby å hjelpe hjemløse på gatehjørnet med sine siste kroner. Utfra Vektens dømmekraft, trenger den hjemløse pengene mer enn dem. Vekten, tenker alltid på den andre personen! Sett Vekten i et stygt, rotete og overfylt hus med en negativ partner som ikke passer på seg selv eller sine omgivelser, og du vil få en trist Vekten. Ja, det nydelige smilet vil være borte. Vekten trenger skjønnhet.
Med alt dette med fokuset på den fysiske verden kan vi glemme at Vekten er et mentalt lufttegn. Idealer og meninger figurerer sterkt i deres natur. Vekten vil at livet skal være rettferdig, de verdsetter samarbeid og de ønsker å være ikke-dømmende. Deres symbol er en Vekt som forklarer disse bekymringene i essensen av deres natur. De streber etter å vise hvilke egenskaper de verdsetter og prøver hardt for å få andre til å gjøre det samme. De er ofte i forkant av sosiale bevegelser som krever fred og rettferdighet. Å lede andre til å delta i deres syn på en bedre verden er en stor del av livet for mange Vekten.
Forskjellen på Vekten Sol og Vekten Måne
Vekten Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM