Vannmannen

vannmannen

Distansert er ordet å bruke når du skal beskrive en Vannmann. Alle lufttegn har en evne til å koble fra på et eller annet plan, men dette er Vannmannens greie. Det er en ferdighet de er født med, og det definerer dem. Deres evne til å følelsesmessig  koble seg fra mennesker og situasjoner er fantastisk, og det kan kan virke forstyrrende for noen, for det meste vanntegn som ikke kan koble fra i det hele tatt.

Vannmannen havner ikke inn i følelsesladede dramaer eller følsomhet som drar mange andre tegn ned. De føler i utgangspunktet rett og slett ikke mange av de følelsene som andre tegn har. Selvfølgelig har Vannmannen følelser, og det finnes kjære og hendelser som vil utløse sterke følelser i enhver Vannmann. Dette er uunngåelig, men som det faste lufttegnet, er Vannmannen i stand til å beholde en følelse av stabilitet i det følelsesladede riket og kan kontrollere, og til og med kaste følelser hvis de bestemmer seg for å gjøre det. Som et tenkende og intellektuelt lufttegn, kan følelser rasjonaliseres og tenkes gjennom. Hvis følelsene anses som unødvendige eller har en hemmende effekt, kan Vannmannen i hovedsak bestemme at følelsene ikke lenger eksisterer. Mye av dette skjer ubevisst som om det er i deres natur.  Men det hender definitivt at det er en kamp før følelsene kastes.
Som et fast lufttegn og det nest siste tegnet, har Vannmannen mange kort. De har visdom som kommer fra å være det nest siste tegnet, bare slått av Fiskene. Men i motsetning til Fiskene, er de et lufttegn og derfor ikke bundet av følelser. Og det å være et fast tegn gir dem tålmodigheten og besluttsomheten for å oppnå enhver drøm de har. Faktisk så har mange av Vannmannen et sterkt behov for å bidra til samfunnet på en eller annen måte. Som vannbærer vet de at de har noe å gi til verden. Deres evne til å operere feilfritt i grupper, er en egenskap som vil være nyttig i deres oppdrag for å dele sitt talent med verden. Selv om de ikke er et ledertegn etter astrologisk kategori, så er det slik at når de opererer i en gruppe, har de ikke noe problem med å innta en lederstilling. En tillit til deres kunnskap om hva som er rett og galt i verden og en likegyldighet til andres meninger gjør dem til naturlige gruppeledere.
Noen ganger kombineres denne antatte kunnskapen om rett og galt, med deres lederevne og likegyldighet til andres meninger, og blir til en Vannmann på et oppdrag for å forandre verden eller noen ganger bare din verden.  Ofte vil de ha rett og vil ende opp med å gjøre et nyttig bidrag til verden eller livet ditt. Men Vannmannen er ekte mennesker som også kan ta feil noen ganger, selv om de er overbevist om at de har rett og vet hva som er best for deg. Og vær tålmodig, Vannmannen kan være litt sta med sine synspunkter. Men Vannmannen er rasjonell og ser ikke bort fra andres meninger, de vil absolutt ta med ditt argument, din mening og ditt innspill til sterk vurdering. De vil lytte til deg og vil mest sannsynlig ikke ha noe problem med å forstå hva du sier.
 De vil ikke gi seg på grunn av dine innspill, og de vil ikke la dine innspill sverte deres syn, men de er ikke negative til å ombestemme seg hvis beregningene deres endres basert på dine uttalelser eller meninger. Men det vil ikke være enkelt, du må tålmodig argumentere saken din og må gi sterke bevis i form av reelle fakta eller veldig sterk logikk. Men hvis dette gjøres med hell, så vil Vannmannen endre sin kurs, og husk at de forsøkte bare å gjøre det som er riktig for deg og verden i første omgang. 
Den typiske Vannmannen er omgjengelig, ikke fordømmende og egentlig ikke for opphengt i noen spesielle oppdrag eller meninger. De får gode venner og passer godt inn med et bredt utvalg av mennesker. De liker virkelig den sosiale arenaen, spesielt å samle forskjellige personligheter og vil ikke dømme eksentriske. Ikke vær redd for å fornærme dem og diskuter gjerne emner som er litt på kanten. Det er ikke sikkert du vil klare å endre deres mening, men de diskuterer gjerne hva som helst, og fordi de er så sikre på seg selv, og ikke lar følelsene sine overta, er det svært liten risiko for å fornærme dem. De er virkelig et av de enkleste tegnene å komme overens med, og selv når de virker litt følelsesmessig fjerne så kan du være trygg på at de alltid passer på deg.
Forskjellen på Vannmannen Sol og Vannmannen Måne
Vannmannen Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM