Planeter i 7. hus

Planeter I det syvende hus

Det syvende huset representerer våre forventninger i en til en- relasjoner. Tegnet som regjerer i det syvende huset og planetene der viser hvordan vi presenterer oss i disse forholdene og hvordan vi forventer at andre skal behandle oss. I stor grad søkes relasjoner med andre mennesker, slik at personen kan oppleve sine egne tegn og planeter i syvende hus ved å få dem reflektert tilbake av andre mennesker. Dette er ofte grunnen til at det kan være en attraksjon til folk med det tegnet som regjerer deres syvende hus (Descendant). Hvis en person har Krepsen på sin Descendant, vil de syntes at Krepser attraktive fordi de opplever sine egne krepsekvaliteter gjennom andre mennesker. Det syvende huset viser en persons ønske, evne og stil for å tiltrekke seg mennesker og knytte dem til seg på en til en basis. Dette kan være vennskap, forretningspartnerskap eller kjærlighetsforhold. Derfor handler det syvende huset om flørting, salg, markedsføring, juridiske- og forretningsforhandlinger, samt de rutinemessige forhandlinger og kompromiss som stadig finner sted mellom to personer. Folk med mange planeter i det syvende hus trenger andre mennesker for å fullt ut oppleve seg selv.

 Å oppleve verden og deg selv gjennom en til en- relasjoner er essensen av det syvende huset.

Solen I det SYVENDE hus
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er solen.png
Folk som har sin Sol i det syvende huset krever relasjoner med mennesker. Deres behov for å vokse og skinne i sin egen selvutfoldelse blir gitt gjennom en-til-en interaksjoner med andre mennesker. Disse personene ser seg selv tydeligere når de relaterer seg med andre mennesker. De er mestere på å tiltrekke folk inn i relasjoner, de er også ekstremt dyktige til å forhandle med dem og vet hvordan de skal få det de ønsker fra folk. På grunn av deres egne behov for å blir møtt av å forholde seg til andre mennesker, kan de med Solen i syvende hus ikke styre seg selv fra å oppsøke interaksjoner med mennesker. Reaksjonene og tilbakemeldingene de får fra å samhandle med andre mennesker tjener som refleksjoner av dem selv og tjener til å definere dem selv. De med Solen i syvende hus kan oppnå mye i livet fordi de vet hvordan de kan manipulere folk. Denne posisjonen kan imidlertid være frustrerende fordi de er avhengig av andre mennesker for deres evne til å skinne i verden. De er ofte svært flatterende for andre folk. De med Solen i syvende hus er akutt klar over sin innflytelse i relasjoner og er aldri redd for å bruke denne innflytelsen for å få ting til å gå sin vei. De mer modne personene er gode til å bruke denne innflytelsen uten at den andre personen er klar over det, men de mindre modne personene er mer gjennomsiktige. Solen i syvende hus kan produsere en person som liker relasjoner så mye at bare noen få, ikke er nok til å tilfredsstille dem. De kan være usikre angående partnere fordi nye partnere inspirerer dem og tillater dem å se seg selv på nye måter. De med Solen i syvende hus eller de med Løven på Descendanten ser ofte etter relasjoner med Løven lignende mennesker som er utadvendte, livlige og uttrykksfulle.

Månen I det SYVENDE hus
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er maanen.png
De med Månen i syvende hus danner ubevisst relasjoner med mennesker for å opprettholde sin egen emosjonelle stabilitet. De kan ha lyst til å ta vare på andre mennesker, eller de kan forvente at andre mennesker skal ta vare på dem, men forventningen om at følelsesmessige behov skal å bli møtt gjennom relasjoner er alltid der. I arbeidslivet kan dette være folk som forventer at medarbeidere skal tjene dem. Eller så kan en med Månen i syvende hus være dyktig til å tjene andre ved å samarbeide med andre for å gi juridisk rådgivning eller ved å bidra med verdifulle forretningsferdigheter. Disse personene trenger relasjoner med andre mennesker for å føle seg komfortable med sitt eget liv. Interaksjoner med partnere trøster dem. Selv om interaksjonene er stridende, tjener de fortsatt sitt behov for å bevege seg gjennom livet med et forhold med en annen person. Det er samspillet og partnerskapet som trengs og ikke noen bestemt person. Dette er grunnen til at de med Månen i syvende hus kan være usikre i sine kjærlighetsforhold. De ønsker å få sine egne behov møtt, og det kan alltid være noen som kan gjøre dette bedre enn sin nåværende partner. Legg dette til det faktum at deres ekspertferdigheter for å tiltrekke seg og forhandle med folk er underbevisst, slik at de ikke engang trenger å prøve å utmerke seg på det, og du har en person som lett kan flyte fra ett forhold til det neste.  De med Månen i syvende hus, eller Krepsen på deres Descendant ofte ser etter relasjoner med Krepsen lignende mennesker som er emosjonelle, omsorgsfulle og følsomme.

Merkur i det SYVENDE hus
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er merkur.png
Dette er en gunstig plassering. En til-en-relasjoner blir ikke tatt altfor alvorlig, og det er liten sannsynlighet for såre følelser. I stedet vil personen med Merkur i syvende hus nærme seg disse relasjonene med en litt løs og analytisk stil. Problemer diskuteres rasjonelt og å finne løsninger på problemer er alltid målet i stedet for å engasjere seg i maktkamper eller følelsesmessige spill. Folk som har Merkur i sitt syvende hus har en lett tilnærming til en til-en relasjoner. De liker samtaler og foretrekker å holde emnene varierte. Personer med Merkur i sitt syvende hus eller med Tvillingene på deres Descendant blir ofte tiltrukket av relasjoner med Tvillingene lignende mennesker som er frie, verbale og rasjonelle.     

Venus I det SYVENDE hus
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er venus.png
En svært gunstig plassering, Venus i det syvende hus gir personen en forventning om glede i en til-en relasjoner. En med Venus i syvende hus har finesse i relasjoner og behandler relasjoner ømt, men ikke følelsesmessig. Personer med denne plasseringen ser etter det beste i mennesker og prøver å ignorere de negative kvalitetene i andre. Fordi de med Venus i syvende hus behandler relasjoner med ømhet og respekt, blir de også generelt godt behandlet i retur. Dette er gaven fra Venus i syvende hus. Venus i det syvende huset vet også hvordan man skal være attraktiv. Det er en utmerket plassering for markedsførings og salgsyrker siden disse menneskene vet hva folk ønsker seg og hvordan man skal overtale dem. Overlegne ferdigheter i å kompromittere og forhandle er også funnet med Venus i syvende hus. De med Venus i sitt syvende hus eller med Vekten på deres Descendant finner Vekten lignende mennesker attraktive, de som er elskverdige, taktfulle og rettferdige.

Mars I det SYVENDE hus


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er mars.png
De med Mars i det syvende huset befinner seg ofte i maktkamper i en til-en-relasjoner fordi de trenger å utøve sin vilje i sine relasjoner. Mars er «vilje» planeten og når den er i det syvende huset av relasjoner, vil personens behov for å utøve sin vilje vanligvis gå på bekostning av en annen person. De bruker faktisk relasjoner som kanal for å uttrykke sin vilje. Med andre ord, de får det de ønsker ut av livet gjennom en til-en relasjoner. På samme måte forventer de at andre mennesker er like interessert i å oppfylle sine egne behov og agendaer. Når man setter alt dette sammen, er det er åpenbart hvordan de med Mars i syvende hus kan virke aggressive, krevende og kranglete i en til-en relasjoner. Men hvis de er i stand til å bruke tilbakeholdenhet og tålmodighet, kan de med Mars i syvende hus bli sterke forhandlerne som kan få suksess og gevinster gjennom en til en foreninger. De med Mars i syvende hus eller med Væren på deres Descendant er tiltrukket av Væren lignende mennesker som er aggressive og selvsikre.

Jupiter I det SYVENDE hus


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er jupiter.png
 I det syvende huset, bringer Jupiter sin bekymringsløse holdning inn i en til-en relasjoner. Disse personer holder et veldig løst grep om mennesker i relasjoner og forventer å bli gitt mye frihet i retur. Personer med Jupiter i sitt syvende hus ønsker relasjoner som er fri for drama eller tungt følelsesmessig søppel. Enkle samtaler om ikke-personlige emner foretrekkes. Det er lave forventninger når det gjelder ansvar og forpliktelser i relasjoner for de med Jupiter i syvende hus. Å gå dager eller uker uten kontakt blir ikke tatt som en fornærmelse. Folk med Jupiter i sitt syvende hus ønsker frihet til å lage sine egne regler og tidsplaner i relasjoner. De ønsker ikke forventninger om hyppigheten eller dybden av interaksjoner. Denne bekymringsløse, frihetselskende stilen fører ofte til flere ekteskap, vennskap og forretningspartnerskap fordi futten går ut på grunn av forsømmelse. Jupiter i det syvende huset kan ta relasjoner så lett at de mister folk de ikke hadde tenkt å miste. Man bør være litt forsiktig med denne posisjonen og ikke la behovet for frihet føre til store tap i relasjoner. Folk med Jupiter i sitt syvende hus eller Skytten på deres Descendant er tiltrukket av Skytten lignende mennesker som nyter frihet og en bekymringsløs holdning.

Saturn I det SYVENDE hus


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er saturn.png
En tendens til et altfor alvorlig syn på relasjoner er funnet med Saturn i syvende hus. Så mye at disse menneskene kan forsøke å unngå å bli låst inn i en til-en relasjoner. Det er ofte en følelse av at enhver interaksjon må gå bra ellers er personen en taper. Denne typen selvpålagt stress i relasjoner kan til slutt føre til at disse personene unngår relasjoner på grunn av frykt for å mislykkes.  Noen ganger velger disse menneskene å omgås eldre mennesker. Dette gjør forholdet enklere fordi enhver feil som finnes hos personen kan legges på uskyldig umodenhet. Eller den eldre personen kan ta lederposisjonen og eventuelle feil i samspillet kan klandres på dem i stedet for den med Saturn i syvende hus. De med Saturn i sitt syvende hus gifter seg ofte med folk eldre enn dem av disse grunnene. Men etter hvert som disse personene modnes, vokser selvtilliten og visdommen, og de kan da forlate sine eldre partnere på jakt etter mer likeverdige relasjoner. Disse menneskene finner ofte mer suksess i relasjoner senere i livet. De med Saturn i syvende hus eller de med Steinbukken på deres Descendant er tiltrukket av Steinbukken lignende mennesker som tar livet seriøst og er villige til å ta vare på sine partnere.

 Uranus i SYVENDE hus


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er uranus.png
Det er funnet en tendens til plutselig å føle seg fanget i relasjoner og partnerskap hos de med Uranus i syvende hus. Disse personene kan holde mye frustrasjon i sjakk helt til det blir for mye å skyve til side. Deretter eksploderer de og løper for sin frihet. De med Uranus i sitt syvende hus misliker partnere som prøver å gi dem grenser. De nekter å bli kontrollert, men de tilbyr også sine partnere mye frihet. Uranus i det syvende huset har en fri følelse og følelsesmessig drama blir ikke adressert. Den enkleste måten å miste med Uranus i syvende hus er å kvele dem med følelsesmessig drama. Et en til en- forhold eller partnerskap basert på tillit og løse grenser er det eneste lykkelige forholdet til en med Uranus i syvende hus.  De med Uranus i sitt syvende hus, eller med Vannmannen på deres Descendant er tiltrukket av Vannmannen lignende mennesker som er frie og reserverte.

Neptun I SYVENDE hus


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er neptun.png
 Uklare grenser er kjennetegnet på en med Neptun i syvende hus. Ofte er årsakene bak et en til-en-forhold uklare. Reglene om intimitet er uklare. Kommunikasjonen er ofte fjern, og forventningene er forvrengt. Ofte er det en person som tjener den andre i relasjoner med en med Neptun i syvende hus. En person kan også tro at de hele tiden må ofre seg for den andre. Interaksjoner kan føles skjevt, med at en person føler seg brukt. En med Neptun i syvende hus kan imidlertid tilby sann medfølelse i relasjoner. Ekte følelser er verdsatt og beæret. Følelser er ekte for disse personene. De blir aldri forkastet som trivielle eller unødvendige. I stedet kan disse personene gi empati i relasjoner og omsorg som drives av kjærlighet i stedet for plikt. De med Neptun i syvende hus, eller folk med Fiskene på deres Descendant er ofte tiltrukket av Fiskene lignende mennesker som er følsomme og medfølende.

Pluto I det SYVENDE hus


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er pluto.png
En mistenkelig, intens og upålitelig natur er vanlig når Pluto er i det syvende huset. Disse personene vil gjøre sitt beste for å tyde partnerens motiver i enhver interaksjon. De er akutt klar over finesser i menneskelig forhold, og det gjør de med Pluto i syvende hus tålmodige og søkende. De vil ikke involvere seg i et vennskap, kjærlighetsforhold eller forretningspartnerskap med mindre de føler seg fornøyd med at de har undersøkt personen tilstrekkelig  og har en fullstendig forståelse av deres formål og intensjoner i forholdet. De med Pluto i syvende hus er også oppmerksomme på hvilken person i en interaksjon som har mest makt, og hvis det ikke er dem, vil de prøve å vinne den. Enhver person er en mulig trussel, så alle blir behandlet på den måten. De med Pluto i syvende hus, eller folk med Skorpionen på deres Descendant er tiltrukket av Skorpionen lignende mennesker som er forsiktige og intense.

Planeter i hus


I.
hus

II.
hus


III.
hus

IV.

hus

V.
hus

VI.
hus

VII.
hus

VIII
hus

IX.
hus

X.
hus

XI.
hus

XII.
hus
HJEM