Skorpionen

skorpionen

Et av de mest alvorlige tegnene er Skorpionen. Skorpionen er intens, lidenskapelig og ekstremt forsiktig i livet. De er selvsikre og har en sterk selvfølelse, og tar seg selv like alvorlig som alt annet i livet. Etter hvert som de modnes, kan denne selvsikre og alvorlige naturen noen ganger virke arrogant og nedlatende, men det er ikke deres intensjon å fremstå på denne måten.

De snakker vanligvis sakte og velger sine ord nøye. Tar seg tid med det meste, de er et fast tegn, slik at de er tålmodige og i stand til å fokusere. De tar sjelden lett på noe og foretrekker dybde fremfor lettsindighet.
De er aldri naive, de forstår den mørke siden av livet og antar at folk er upålitelige før det motsatte er bevist. En Skorpion vil lytte til en person, mens de ser etter signaler på uærlighet. Dessuten gjør de ikke noe forsøk på å være høflige, hensynsfulle eller tilgivende ved å diskutere uærligheten. De unngår ikke vanskelige eller ubehagelige emner eller samtaler. Som tegnet på underverdenen er de komfortable med den mørke siden av livet.
Skorpionen er også tegnet for intime relasjoner, men deres kjennskap til livets mørkere elementer, og deres forsiktige oppførsel, setter dem i en konstant kamp mellom å gå inn i et forhold med en annen person og å beholde kontrollen de til slutt må ofre ved å underkaste seg et forhold.
De vil aldri innrømme det, men de er litt redd for relasjoner. De anerkjenner på et veldig dypt nivå ansvaret som er involvert i et forhold og hvor mye av seg selv de må gi opp for en annen person. Enten det er å gi opp penger, tid eller følelsesmessig energi, føler Skorpionen muligheten for tap intenst.
De bruker mye energi på å beskytte seg mot dette tapet og fra å bli såret. Uansett hvor mye de ønsker å gå inn i et forhold, er de veldig klar over muligheten for å bli såret. Bruk av makt og kontroll er deres mekanisme for å unngå mulig tap og smerte. Denne mekanismen er så ubevisst inngrodd i dem at de fleste ikke innser at de gjør det.
De kan se på det som sunn fornuft eller bare ren god dømmekraft, som det oftest er. Når en Skorpion tar skrittet og ender opp med å bli såret, kan det være en enorm oppgave å komme over det, og mange gjør det aldri. De har ofte problemer med å tilgi og gi slipp på sårede følelser, og derfor er de så forsiktige i utgangspunktet. Selv med alle disse hensyn tatt, ender de fleste Skorpioner i gode forhold, og de er fantastisk engasjerte partnere. De vil være de mest lidenskapelige elskere, og holder ingenting igjen når de føler seg helt trygge. Selv om de er litt eiesyke, så er det verdt det. Selv om de gjør nøye vurderinger før de går inn i et forhold, hindrer det dem ikke fra å ha så mange uformelle flørter som mulig før de forplikter seg. Tilfeldig sex og relasjoner er to separate ting. Skorpioner vil alltid nyte sex selv om de er forsiktige med forholdene.
Den samme forsiktigheten rundt relasjoner gjelder også penger. Når det gjelder penger, er de ekstremt forsiktige. De vet hvor mye alt burde koste. Forsiktigheten kommer fra et behov for kontroll og en akutt følelse av verdi. Hvis du ikke vet verdien av en vare og hva den skal koste, har du ikke kontroll. Butikkeieren ville da ha kontrollen i stedet for Skorpionen, og det passer dårlig. Skorpionen vil kjenne alle funksjonssammenligningene og vil også huske dem. Skorpionen vil vite hvor mye verdi hver del av varen har, og vil kunne beregne dem nøyaktig. Når prisen er avtalt, burde varen være i perfekt stand. Selv Jomfruen er ikke så ille! Varen må ikke ha noen feil, ellers vil den bli returnert, og butikkeieren vil få høre om det også. Skorpionen gir seg ikke før feilen er rettet opp. Til slutt er det lettere å la Skorpionen få ha den kontrollen de trenger, tross alt så er de er flinke til det. Hvis du prøver å diskutere det med dem, kan du være sikker på å tape fordi de vil aldri gi opp, og de vil ikke ha noe problem å kutte deg helt hvis de ønsker det. Husk at de bare prøver å beskytte seg selv, og ikke ønsker å såre deg, og hvis du er en av de utvalgte få som de elsker, anse deg selv som heldig. De vil ta godt vare på deg og vil elske deg lidenskapelig livet ut!
Forskjellen på Skorpionen Solen og Skorpionen Månen
Skorpionen Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM