Skorpionen Sol & Måne

Forskjellen på Skorpionen Sol og Skorpionen Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Skorpionen Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Skorpionen Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Verken Skorpionen Solen eller Månen vil noensinne tillate noen å såre dem og komme unna med det. Skorpionens essens er selvbeskyttende, men det som er enda viktigere er gjengjeldelse. Ikke la deg lure av Skorpionens tilsynelatende stille og tålmodige væremåte. Skorpioner har store egoer. De kan ikke overgås, latterliggjøres eller utnyttes av andre, uten at det føles som om verden faller sammen og at de må sette i gang tiltak for å rette opp i skaden. Selv om Løven har rykte på seg for å ha det største egoet, trumfer alltid Skorpionenes ego Løven. Løven ønsker å gjøre et godt inntrykk, så det er egentlig bare utseendet som betyr noe. Men Skorpionen har et intenst behov for å føle at sitt ego er sterkt og intakt på det dypeste, innerste og følelsesmessige planet, og ingenting mater deres ego som makt.
Det er nyttig å se på denne dynamikken, som er tilstede både hos Skorpionen Solen og Månen, for å se hvordan de opplever det forskjellig, og se hvordan det skiller dem fra hverandre. Det er lett å se det hos en Skorpionen Sol som bærer denne dynamikken i personligheten sin. For Skorpionen Månen, er det ikke så åpenbart, men de føler det mer intenst.
Se hvor lett Skorpionen, spesielt en eldre Skorpionen Sol kan gå over i en overlegen kommunikasjons modus. Gi dem en person som er i en underdanig stilling i forhold til dem, som for eksempel en servitør eller en butikkmedarbeider. Makten er deres på grunn av situasjonens natur, og uten å innse det, begynner de å bruke en nedlatende tone. De har en måte å snakke på som utstråler et høyt selvtillitsnivå, som er overdrevent og unødvendig for situasjonen eller personen som blir utsatt for dette. Dette er det stille, men store Skorpionen egoet i sving, og alt går bra helt til noen bestemmer seg for å stille dem til veggs. Hvis servitøren bestemmer seg for å la være å håpe på å få noe tips og heller ønsker å gi Skorpionen litt av sin egen medisin, vil du få se at Skorpionen blir sjokkert. Hvordan våger noen å snakke til dem på den måten! De er virkelig uvitende om hvordan de framstår for andre. Deres ego er så innebygd i psyken deres, at de ikke ser det selv. De ser ikke egoet sitt før noen dytter det tilbake på dem. Dette scenariet er tydeligere i Skorpionen Solen enn Skorpionen Månen, fordi Solen uttrykker det mer utad, mens Månen føler det mer inne i seg.
Skorpionen Månen gjør dette på en mer subtil måte. De gjør det i nære relasjoner i stedet for med fremmede eller bekjente. De er ikke så åpenbare og trenger ikke å bruke ord slik som Skorpionen Solen. Isteden viser måten de forholder seg til folk deres store ego, og det kan ikke bekjempes. De lager stadig maktkamper i relasjoner og måler alltid sitt nivå av kontroll og makt.
Skorpionen Månen gjør at Skorpionen Solens ego som vises med sin ytre kommunikasjonsstil, ser ganske ufarlig ut. Mens Skorpionen Solen ønsker å fremstå som mektig, trenger Skorpionen Månen å vite at de er mektige. Så selv om det kan se ut som om Skorpionen Solen er en mer maktdrevet og kontrollsøkende person enn Skorpionen Månen, er det bare fordi de viser dette behovet på utsiden, gjennom deres personlighet. Skorpionen Månen ser ikke ut til å trenge så mye kontroll og makt i interaksjoner, men når du graver dypere og forholdet blir nærmere, kommer du til å innse at de trenger kontroll og makt mye mer intenst enn Skorpionen Solen. De er mer redd for å miste den, og de trenger den på et dypere plan.
Denne dynamikken gjør også at Skorpionen Månen er mer forsiktig i sin måte å uttrykke seg på enn Skorpionen Solen. De er mer redd for å bli såret, eller å for få sitt ego knust enn Skorpionen Solen. Fordi Skorpionen Månen er mer påpasselig og sensitiv for trusler enn Solen, er Skorpionen Månen mindre åpen rundt sine følelser, og mindre villig til å diskutere dem enn Skorpionen Solen.
Skorpionen Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM