Krepsen

Krepsen

Sensuell og følsom er nøkkelordene for Krepsen.  Tilknytning til andre mennesker og stort sett alt i livet foregår på et følelsesmessig plan for Krepsen. De elsker relasjoner, men samtidig blir de ofte overveldet av dem. For det meste handler relasjoner om følelser, som Krepsen elsker. Men andre er ikke alltid så fine og følsomme som Krepsen ønsker at de skal være. Så Krepsen blir såret og det liker den ikke.

Deres liv kan være en virtuell berg-og-dal-bane av følelser med store opp- og nedturer som alle skjer i en og samme 24-timers periode. Det er synd fordi Krepsen er de beste vennene, partnere og familiemedlemmer. Den samme følsomheten som kan forårsake dem så mye smerte, er også en gave til de menneskene de kjenner. Krepsen er alltid klar til å tilby sine følsomme og omsorgsfulle sider til andre, og det er de proffe på. De som vet hvordan de skal sette pris på Krepsens følelsesmessige gaver er heldige.
Vær snill mot dem, og de vil alltid tilby deg en skulder å gråte på, eller en bolle med suppe og en seng å sove i når du ikke er frisk. De liker virkelig å ta vare på folk, spesielt folk de elsker.
Morsinstinktet er naturlig hos dem; men hvem de gir denne omsorgen til varierer fra Kreps til Kreps. Noen av Krepsen foretrekker å være «mor» for sine venner i stedet for å ha barn. De er fantastiske omsorgspersoner i begge tilfeller. Mange er fantastiske kokker og bakere med en følsomhet for mangfoldet av smaker fra forskjellige matvarer, noe som gjør dem til gode kjennere, men mange er også bare kresne. Uansett liker de å lage mat til sine kjære og er veldig flinke til det. Familie er viktig for Krepsen, spesielt deres forhold til sin mor. Som voksne er det av avgjørende betydning å holde kontakten med mødrene sine. For å holde kontakten, vil de ha ukentlige planlagte besøk, middager og lunsjer eller lange telefonsamtaler hvis de ikke bor i nærheten. Samtalene vil være private og aldri mangle ekte, hjertefølte følelser.
Disse følelsene nytes også av enhver partner av Krepsen i form av romantikk og sex som de virkelig setter pris på. Enhver ektefelle av Krepsen vil få rikelig med sensuell seksuell nytelse. Men selv om Krepsen nyter sex med sin ektefelle betyr ikke at de ikke kan bli fristet til å nyte det andre steder. Det er ikke det at de er utro, de kan faktisk være det mest lojale tegn, men de styres av sitt hjerte og sine følelser. Hvis deres ektefelle ikke møter dem på et følelsesmessig plan, så kan en annen person som gjør det være veldig fristende for Krepsens sensuelle ønsker. Ektefeller burde gjøre det beste de kan for å holde Krepsen sin fornøyd fysisk og følelsesmessig. De ønsker ikke å miste Krepsen sin som kan være en slik givende og kjærlig partner. Hvis Krepsen blir ignorert, kommer den ikke til å lide for alltid. De trenger følelsesmessige tilbakemeldinger, og det er ikke valgfritt. Og du vil ikke ønske å være i nærheten av den Krepsen som har blitt ignorert eller ennå verre, såret eller fornærmet følelsesmessig.
De er ikke fullt så følsomme med venner og kolleger, men de er gode venner. Hvis du forteller dem alle de dramatiske historiene om de forferdelige kjærestene dine, så er de veldig villig til å lytte. Og neste dag når du har tilgitt din kjæreste, og gjort opp med dem, så vil ikke Krepsen vennen din dømme deg for din plutselige holdningsendring og mening om kjæresten. Krepsen forstår følelser og hvordan normale relasjoner har opp- og nedturer. De vil være glade på dine vegne og vil være klar til å lytte neste gang du trenger dem.
Forskjellen på Krepsen Sol og Krepsen Måne
Krepsen Stigende

stjernetegn


Væren

Tyren

Tvillingene

Krepsen

Løven

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

Fiskene
HJEM