Krepsen Sol & Måne

Forskjellen på Krepsen Sol og Krepsen Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Krepsen Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Krepsen Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Dybden av de følelser som oppleves i Krepsens tegn er mer uttalt når Månen er i Krepsen. Solens proaktive, maskuline natur uttrykker Krepsens tegn med mer atferd enn følelser.
Så det er lettest å se forskjellen mellom en Krepsen Sol og Krepsen Måne ved å innse at en person med Krepsen Sol oppfører seg som Krepsen, mens en Krepsen Månetegn person føles som Krepsen. Månen i Krepsen kan føle seg såret eller forrådt, mens Solen i Krepsen plotter faktisk hevn. Mens Månen i Krepsen kan føle at de ønsker sikkerheten med en bedre karriere, går Sol Krepsen strategisk til verks for å oppnå det. Månens følelser i Krepsen blir ikke nødvendigvis omgjort til handling, det er ikke på grunn av mangel på intensitet. Månen i Krepsen mennesker har kraftige følelser, kraftigere enn en Krepsen Sol. Så kraftig, faktisk, at følelsene ofte overvinner personen og metter hele deres vesen.
Når det er vonde følelser, kan det se ut som om de med Månen i Krepsen kan ruge på det i det uendelige, eller få et utbrudd og slippe ut alt på en gang. Men den eneste oppførselen som vises er muligens trampende føtter, roping og gråting.
Og omvendt, i stedet for å la dårlige følelser virkelig synke inn i psyken, jobber de med Solen i Krepsen for å endre situasjonen. Selvfølgelig vil det sannsynligvis være et øyeblikk av følelsesmessig reaksjon som er åpenbar for andre, men på innsiden lager de en handlingsplan. Når den drevne, tilsynelatende dyttende Solen er i følelsesmessige Krepsens tegn, er atferd mer fremtredende enn følelser.
Alle kardinaltegnene prøver å ta kontroll over situasjoner og mennesker. Væren bjeffer ut ordrer, Vekten sjarmerer og forhandler, Steinbukken tar makten og Krepsen legger strategier. Både Krepsen Solen og Månen legger strategier, men Krepsen Solen gjør det hele tiden som en del av sitt daglige liv; Mens Krepsen Månen har strategiske reserver for de store viktige delene av livet.
En med Solen i Krepsen vil legge strategier for å beholde små bekvemmeligheter for seg selv. De vil tenke på hvem som er på vei forbi og som kan gjøre et ærend for dem underveis. Det er som om livet er et sjakkspill, og menneskene i livet deres er spillebrikkene. De med Solen i Krepsen vet alltid hvilke deler som er i hvilken posisjon, slik at de kan bruke dem alle til sin fordel. De kan fremme sin karriere eller forbedre sitt kjærlighetsliv, de klarer ikke la være å gjøre det. Selv i det som virker som en uformell samtale, vil de legge strategier. Ved å stille spørsmål som de allerede vet svaret på, går de tilbake til samtaler for å få informasjon eller lede et handlingsforløp.
Som et kardinaltegn kontrollerer de, men de ønsker alltid å holde sin evne til å kontrollere skjult, fordi de tror det er kraftigere på den måten. Dette gir dem tid til å planlegge, og det passer deres følsomme natur. De har tid til å føle på ting og lese folk. Dette forhindrer frontale konfrontasjoner, som er tøft for deres følsomhet.
Krepsen Månen har samme mentalitet. De ønsker å legge strategier og kontrollere fra bak kulissene, men fordi Månen trekker seg innover i stedet for utad som Solen, gjør de det defensivt i stedet for offensivt. Derfor er det mindre gjennomtrengende i deres liv. Det viser seg i nære kjærlighetsforhold eller familieforhold. Du ser det hvis deres sikkerhet er truet eller de tror en person kan påføre dem følelsesmessig smerte. Men Krepsen Månens defensive natur gjør det mindre åpenbart enn når Krepsen er Soltegnet.
Den tullete, sprø sansen for humor som Krepsen er kjent for, sees mer hos Krepsen Soltegn personer enn hos Krepsen Månetegn. De med Månen i Krepsen har en tyngre aura som omgir dem fordi de føler ting dypt. Månen styrer Krepsen, noe som gjør Månen i Krepsen til en perfekt match. Månens mottakelige, feminine, sikkerhetsbaserte natur passer sømløst sammen med Krepsens forsiktige, selvbeskyttende natur.
Men fordi både Månen og Krepsen er basert i samme essens, kombineres de og utstråler dermed en mer seriøs oppførsel enn Krepsen Solen. Den positive, maskuline, ytre naturen til Solen absorberer ikke Krepsens følelser også. Solen tar de dype følelsene og gjør dem om til handling, og sender dem tilbake til verden i form av oppførsel. Dette gir Krepsen Solen en lettere følelse enn Krepsen Månen.
Krepsen Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM