Jomfruen Sol & Måne

Forskjellen på Jomfruen Sol og Jomfruen Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Jomfruen Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Jomfruen Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Jomfruen som gjør sitt arbeid i siste øyeblikk, har et rotete hus og ikke betaler regningene sine i tide, og likevel alltid klarer å fortelle andre mennesker hvordan de skal leve sine liv er faktisk en merkelig person. Dette er en vanlig manifestasjon av Jomfruen Solen. De ønsker desperat å vise de typiske Jomfruen egenskapene som er organisering og moden, ansvarlig oppførsel. Videre så vet de hvordan de skal gjøre det, men altfor ofte så gjør de det ikke. Det er lett å snakke om hvordan man skal oppføre seg ansvarlig og riktig. Det er lettere å fortelle andre at de bør gjøre det, men det er mye vanskeligere å faktisk gjøre det selv.
Å vite hva som må gjøres er ganske forskjellig fra konsekvent å gjøre det som må gjøres, og dette beskriver den grunnleggende forskjellen mellom Jomfruen Sol og Jomfruen Månen.
Jomfruen Solen ønsker å oppføre seg som en typisk Jomfruen, men Jomfruen Månen må oppføre seg slik.
Jomfruen Solen er fullt klar over hvordan man skal leve livet riktig, men svært ofte blir ikke dette gjort til handling. Selv om Soltegnet forsøker å vise sine kvaliteter, kommer det ofte til kort. Månen, derimot, kan ikke unngå å vise full kraft av tegnet. Og da får du Jomfruen Solen som snakker om å leve riktig og være ansvarlig uten faktisk å oppføre seg på den måten på regelmessig basis, og Jomfruen Månen som faktisk blir stresset og engstelig hvis de ikke lever riktig og oppfører seg ansvarlig.
De menneskene som har Månen i Jomfruen føler seg mer komfortable og sikre når de ordner ting og får ting gjort effektivt. Det får dem til å føle seg bra, så de gjør det vanligvis ofte. Det er en indre følelse og det er som om en magnet trekker dem mot enhver atferd som opprettholder orden, organisering og nøyaktighet. De er naturlig tilbøyelige til ting som matematikk og vitenskap fordi disse feltene tillater dem å plukke ting fra hverandre og analysere dem.
Denne dynamikken skaper en subtil forskjell i auraen og oppførselen til Jomfruen Solen versus Jomfruen Månen. Mens begge har en reservert, mild natur, viser Jomfruen Månen disse egenskapene mer fremtredende enn Jomfruen Solen. Det er en litt grov egenskap som finnes i mange Jomfruen Soler som ikke viser seg i Jomfruen Månene. Dette kan stamme fra Jomfruen Solens behov for å demonstrere sin skarpe og diskriminerende natur. Solens pressende natur ønsker å sende en melding til alle. Hos en Jomfruen Sol person, betyr dette å vise frem disse egenskapene og bevise dem både for seg selv og andre. Mens en Jomfruen Måne er sikker og trygg på at disse kvalitetene virkelig er en del av deres vesen. De handler gjennom dem på en komfortabel måte som ikke er ment å gjøre et poeng eller bevise noe.
Jomfruen Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM