Løven Sol & Måne

Forskjellen på en Løven Sol og en Løven Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Løven Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Løven Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
En Løven Sol er stolt. Du kan terge dem, og utfordre dem, men med mindre du er en åpenbar trussel, så må du jobbe litt for å få en reaksjon fra dem. De vil først anta at du bare leker eller tuller. Går du hardere frem, vil du se en seriøsitet som utvikler seg i øynene deres. Går du enda hardere frem, så vil de endelig brøle. Prøver du dette med en Løven Måne, vil du raskt legge merke til forskjellen i reaksjonstiden. En Løven Måne kaster ikke bort tiden, de reagerer raskt. Den defensive, selvbeskyttende naturen til Månen i tegnet som symboliserer det største rovdyret i verden, er en temperamentsfull kombinasjon.
Når Løven Månen sanser en trussel gjør deres jegermentalitet at de angriper det umiddelbart. Det er slik som forskjellen mellom hannløven og hunnløven. Løven Månen er hunnløven og Løven Solen er hannløven. Hannløven antar at hans størrelse og tilstedeværelse alene er nok til å avverge trusler. Det er som om hannløven sier: «Se på meg. Jeg er fantastisk. Vil du virkelig kødde med meg?» Det er for det meste spill for galleriet. De tilbringer mesteparten av tiden med å sove eller prøver å ha sex.
De sloss for å avverge trusler, men i bunn og grunn, er dette er vanligvis for å stoppe andre menn fra å stjele deres kvinner. Hunnløven, derimot, må jakte og drepe for å mate flokken og beskytte seg mot rovdyr som ønsker å drepe ungene hennes. Så ja, hun kan være litt mer på kanten enn hannløvene.
 Siden Månen er den mer autentiske versjonen av et tegn enn det Solen er, så er hunnløven ekte vare i Løvens verdenen. Hun er tøff og seriøs. Hannløven virker tøff, og når han blir presset, så er han det. Likevel, i løvens dagligliv, får hunnløven ting gjort og sørger for flokken. Omvendt så lager hannløven et godt show. Han sprader rundt med sin store man og antar at andre dyr vil frykte ham, noe de vanligvis gjør. Men han bærer manen sin slik som Løven Solen bærer tegnet sitt. Solen lager et godt show, men Månen er der den virkelige handlingen er.
Som et fast tegn, har Løven en jordet følelse. Tegnet styres også av Solen, så når Solen er i Løven, er det en solid, avslappet følelse fordi de passer så godt sammen. Likevel, når Månen er i Løven, så er det en spenning selv med den faste naturen. Løven er veldig maskulin. Det er ikke spesielt behagelig for Månens feminine natur å ha på seg et slikt maskulint tegn. Mens Løvens tegn ønsker å skynde seg fremover og ta risiko, ønsker Månen å holde tilbake og være forsiktig. Denne spenningen kan føre til alt fra humørsvingninger og overreaksjoner ansporet av problemer eller trusler, til en stadig tilstedeværende aura av potensiell energi og sydende kraft. Løven Månen tenker stort og har enda større drømmer. De kan være urealistiske, men aldri uinspirerte.
Energien til Løven Månen er sterkere, mer intens og mer alvorlig enn energien i Løven Solen. Løven Solen har en nonchalant måte å anta at ting vil ordne seg til sin fordel. Løven Månen passer på for å være sikker på det!
Løven Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM