Tvillingene Sol & Måne

Forskjellen på Tvillingene Sol og Tvillingene Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Tvillingene Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Tvillingene Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Tvillingene Solen streber etter å bli sett på av andre som sosialt smidig, intelligent og skarpsindig. Dette fører til at Tvillingene Sol mennesker enten virker tørre og saklige, noe som er tilfelle for de mer alvorlige. Eller har en ukomplisert mine, hvis de av de som er lettere til sinns. Uansett så virker det ofte som om de skummer overflaten av livet uten å bli altfor dype eller for involvert.
Tvillingene Månen inkorporerer disse egenskapene i hvem de er på dypeste nivå. Så, i stedet for å vise dem i personligheten sin, bruker de dem til å tilfredsstille sitt behov i livet. Derfor virker de ikke nødvendigvis tørre og saklige, men de føler seg slik på innsiden, og de tar beslutninger som styrer livet deres, basert på at de føler seg på denne måten.
Siden Solen representerer vårt behov for å skinne i verden, er det lett å se hvordan en Tvillingene Sol ønsker å bli beundret for sine intellektuelle og sosiale evner. De liker å utmerke seg på alt som kan vise deres kvikke og smidige sinn. Siden Månen representerer vårt behov for å tilfredsstille vårt indre sikkerhetsbehov, er det lett å se hvordan en Tvillingene Måne bruker sine ferdigheter til å holde seg trygg og komfortabel.
Som tegn er Tvillingene rastløse, kjeder seg lett og liker konstant bevegelse. Tvillingene Månen føler imidlertid dette dypt. En Tvillingene Sol kan fortsatt ha fokus og tålmodighet, spesielt hvis Månen er i et fast tegn (Løven, Skorpionen, Tyren eller Vannmannen). Men en Tvillingene Måne, er fortsatt rastløs, selv om Solen er i et fast tegn. Selv en Tvillingene Måne som har en Tyren eller Skorpionen Sol, vil slite med tålmodighet, utholdenhet og rastløshet.
Tvillingenes tendens til sladder og å bruke informasjon for personlig vinning er et større problem for Tvillingene Månen enn Solen. Det er ikke det at Tvillingene Månen har onde hensikter. Det er mer slik at informasjon og fakta er en slags lek for dem. De er fascinert av det og liker å bruke det, eksperimentere med det, og i utgangspunktet se hvor mye de kan gjøre med det. De er også så flinke til å legge merke til kjappe løsninger og enkle måter å komme seg ut av kinkige situasjoner, selv om dette ikke nødvendigvis er de mest ærlige veiene å ta. Så, når de ser en enkel vei ut, har deres kjappe og rastløse natur en tendens til å benytte seg av dette uten å vurdere de langsiktige effektene. Den samme dynamikken skjer også ved sladder. Tvillingene Månene er våkne og observante. De tar informasjon kjapt og kan sette deler av informasjon raskt sammen for å forstå temaer. Men, all denne informasjonen som spinner rundt i hodet, gjør at deres rastløse natur ikke klarer å holde alt inne. De må få slippe det ut. Fordi Månens natur er å handle på en selvbeskyttende måte, glir de dessverre lett inn i situasjoner der de bruker sladder og informasjon for å fremme seg selv, selv om det går på bekostning av andre. Dette er ikke nødvendigvis planlagt og tenkt gjennom på forhånd. Men, det er den kjappe, smarte rastløsheten som fører dem inn i denne oppførselen.
Noen Tvillingene Soler er mer snakkesalige og sosiale enn andre, men uansett, det er alltid en tørr, vranghet rundt dem. De er kritiske og kan ikke motstå å uttrykke sin kritikk fordi det er en måte å demonstrere sin intelligens på. Tvillingene Månen er mer kynisk enn kritisk, på grunn av Månens behov for selvbeskyttelse. De legger merke til ting og setter dem sammen akkurat som Tvillingene Solen, men Månens selvbeskyttende natur bruker disse ferdighetene til å beskytte seg mot skade. Tvillingene Solen opplever denne dynamikken på et mye mer grunt nivå. Det er mer sannsynlig at de snakker om det og utfordrer folk når de føler at noen er uærlige eller merker en feil. Mens Tvillingene Månen vil mer sannsynlig lage en plan for å enten beskytte seg selv eller ta hevn. Når de snakker om det, gjøres det indirekte for å få mer informasjon.
Med den dypeste, mest følsomme og emosjonelle planeten i diagrammet, plassert i det bevegelige lufttegnet, er Tvillingene Månene virkelig lette og omgjengelige mennesker. Til tross for deres tendens til å være mistroisk, beveger de seg kjapt gjennom følelsesmessige situasjoner, selv når de er truet. Selv om de av og til legger planer, foretrekker de fortsatt å finne den kjappeste veien ut av alle truende situasjoner, slik at de kan gå videre til mer interessante ting.
Tvillingene Solen, derimot, ønsker å virke behersket og nonchalant, men det er ikke nødvendigvis deres sanne natur. Tvillingene Sol mennesker som har et emosjonelt Måne tegn, for eksempel, vil ende opp med å uttrykke sine negative følelser fra Månen gjennom Tvillingene Solens skarpe tunge, noe som er langt fra å virke behersket. De kan dra ut følelsesmessige situasjoner med mye diskusjon, og holde på til de beviser at de har «rett», som igjen ikke er behersket oppførsel.
Dette demonstrerer det essensielle mellom ethvert Sol- og Måne-tegn. Månetegnet ganske enkelt «er», mens Soltegnet streber etter å være.
Tvillingene Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM