Tyren Sol & Måne

Forskjellen på Tyren Sol og Tyren Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Tyren Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Tyren Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Det er en åpenbar myk, grasiøs og utsøkt egenskap hos Tyren Månen som man ikke ser hos Tyren Solen. Tyren Solen er den typiske oksen som Tyren er kjent for å være, mens Tyren Månen er mer som en fredelig ku. En nesten håndgripelig feminin mykhet er til stede i en Tyren Måne person; mens en Tyren Sol viser en beskyttende, sterk, solid egenskap.
Når du har en relasjon til enten en Tyren-Sol eller -Måne, merker du denne forskjellen. I relasjoner er Tyren Månen mer forsiktig med andres følelser enn det Tyren Solen er. De ordlegger seg omsorgsfullt og tar forsiktig opp vanskelige emner slik at ingen følelser blir tråkket på. Tyren Solen behandler mennesker rettfram og saklig. De kan velge noen fine ord for å myke opp en samtale, men samlet sett sier de bare det som må sies.
Solen streber alltid etter å være tegnet den er i og Månen bare eksisterer som tegnet den er i. Så, den sensuelle, jordnære egenskapen til Tyren er noe Tyren Solen streber etter og nyter, mens Tyren Månen rett og slett er slik. Mens Tyren Solen nyter mat, musikk, natur og alt annet som gleder sansene, så utstråler faktisk Tyren Månen en sensuell natur.
Dette kan man se i Tyrens stil. Tyren Månen er naturlig utstyrt med en god stilsans. De trenger ikke å lære seg det eller gjøre en jobb for å utvikle det. God motesans og å være flink på dekorering er rett og slett en del av deres natur. En Tyren Sol, derimot, setter pris på stil, og nyter det, men må legge inn litt innsats for å utvikle den.
 Selv om en begjærlig natur finnes hos både Tyren- Sol og -Måne, har Tyren Månen mer problemer med å begrense det fordi Månen er ubevisst, og dens formål er å gi komfort og sikkerhet. Enten det er en håndgripelig besittelse eller en sensuell opplevelse som ønskes, klarer ikke Tyren Månen å motstå fristelsen. Tyren Solen drives for å få de samme eiendeler og erfaringer, men har mer tilbakeholdenhet. De er mer praktisk og har en mer sunn fornuftig tilnærming til å bevege seg gjennom livet enn Tyren Månen. 
Tyrens faste natur er tydeligere i en Tyren Sol person enn i en Tyren Måne person. Tyren Sol mennesker har en solid, urokkelig egenskap, som ikke vises hos Tyren Månen.
Soltegnet er både tydeligere for andre enn Månetegnet, og det er noe vi streber etter å “være”. Så en Tyren Sol person framstår som fast og gjør en innsats i fortsatt å være fast, men Tyren Måne personens faste natur er mer skjult, og de uttrykker det ikke til andre slik som Tyren Solen er tilbøyelig til å gjøre. I stedet for å bære sin sta natur på ermet, sparer Tyren Månen den til problemer som ligger dem nærmest hjertet og bruker den som en forsvarsmekanisme. Så, når noe er veldig viktig for dem eller kan true sikkerheten deres, vises deres sta natur seg klart og tydelig. Til vanlig så er det ikke veldig åpenbart.
Samlet sett har Tyren Månen en mykere, mildere væremåte enn Tyren Solen.
Den feminine Månen bærer den feminine naturen til Tyren pent, siden Månen faktisk er opphøyd i Tyrens tegn. De passer godt sammen, og Månens indre komfortnivå i Tyren gir disse menneskene en fred som andre kan se. Tyren Solen, derimot, setter et feminint tegn sammen med en maskulin planet. Så Solen bærer dette tegnet litt mer tungvint, noe som gir en stahet hos Tyren Sol mennesker både i deres manerer og i deres holdning, som ikke ses hos de med en Tyren Måne. Så for folk som har relasjoner til dem, så fremstår Tyren Solen som sterk og solid, og Tyren Månen myk og mild.
Tyren Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM