Vekten Sol & Måne

Forskjellen på Vekten Sol og Vekten Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Vekten Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Vekten Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Det er mye lettere å peke ut en Vekten Sol fra en folkemengde enn en Vekten Måne. De skrur sjarmen ekstra på, og prøver desperat å bli godtatt av alle rundt seg. De overvelder folk med sin vennlighet som er litt i overkant, og sin bombastiske personlighet. Samtaler med Vekten Soler kan føles som et avhør. De stiller deg en million spørsmål om deg selv, og håper at når samtalen er over, så vil du bli blendet av deres interesse og sjarm, og at du også gir dem samme oppmerksomhet tilbake. Deres største frykt er å virke egoistiske. Så, de spiller et spill, slik at de rundt dem skal føle seg spesielle, og da kan de aldri kritiseres for å være selvopptatt eller har en urettferdig kommunikasjon.
Vekten Solen ønsker desperat å virke uselvisk, sjarmerende og vakker, men de føler seg ikke slik på innsiden, de spiller et spill. Vekten Månen har disse kvalitetene, og føler dem alltid på innsiden uansett om de uttrykker det eller ikke.
Vekten Månen har en iboende rettferdighet og sjarm som er mer intens enn Vekten Solen, men viser det mindre åpenbart. En Vekten Måne har ingenting å bevise. De prøver ikke på å bli godtatt eller bevise sin uselviskhet. De spør deg hvordan du har det på en avslappet måte som er mer ekte og oppriktig. De prøver ikke å virke snille. De utstråler vennlighet, men på en mindre aggressiv måte enn Vekten Solen. Vekten Månens behov for rettferdighet er også mindre åpenbar. De oppfører seg enkelt og greit på en rettferdig måte og håper å bli behandlet rettferdig i retur, men de er realistiske. De vet at følelsene ikke alltid vil bli returnert. I motsetning til Vekten Solen, prøver de ikke å styre skuta og tvinge seg selv og andre inn i en konstruert rettferdighets dans. De gjør helt enkelt bare sin del og håper på det beste fra andre.
Du kan også skille en Vekten Sol fra en Vekten Måne basert på måten de håndterer sitt utseende. Vekten er beryktet for å være det vakre tegnet som spankulerer omkring med en flott glød. Men for en Vekten Måne er den mer kompleks enn som så. Deres behov for skjønnhet er dypere og mer nødvendig enn det er for en Vekten Sol. Vekten Soler utstråler selvtillit, de vet at de er vakre. Men fordi Vekten Månen opplever dette på en mer kompleks, indre måte, føler de seg ofte usikre på utseendet sitt.
Vekten Månen prøver like hardt, om ikke hardere for å få den samme skjønnheten som Vekten Solen har, men de er ikke så selvsikre i å vise den fram. Mens en Vekten Sol trygt kan gå ut med en mindre feil, for eksempel med en flekk eller to eller kanskje avflasset neglelakk, vil Vekten Månen heller vaske klærne sine eller male neglene på nytt før de blir sett offentlig. Hvis de bestemmer seg for å gå ut, vil de hele tiden tenke på feilen sin og lure på om alle rundt dem dømmer deres ufullkomne utseende. Det er mer usikkerhet rundt utseende for en Vekten Måne enn det er for Vekten Solen, fordi Vekten Månen opplever sine Vekten egenskaper på et dypere, mer komplekst nivå.
Vekten er et relasjonstegn som elsker oppmerksomhet. Imidlertid ønsker Vekten Månen en annen type oppmerksomhet enn Vekten Solen. Vekten Solen kan være glad i å flørte rundt, tilfeldige stevnemøter, og aldri gå inn i noe seriøst. De krever oppmerksomhet på et overfladisk nivå, men Vekten Månen krever oppmerksomhet på et dypere nivå.
I stedet for å søke oppmerksomhet gjennom leken flørting, søker de det gjennom meningsfulle og langvarige relasjoner. Vekten Månen er sjelden singel fordi de har et intenst behov for belønnende relasjoner med stor substans. I hovedsak tar de relasjoner mer seriøst enn Vekten Solen. Så snart en Vekten Månes forhold går mot slutten, prøver de desperat å finne en ny person for å erstatte den tidligere, noe som gir dem den ultimate form for oppmerksomhet som bare finnes i et meningsfylt forhold.
Vekten Solen bærer sine Vekten egenskaper slik man bærer klær, og tar dem av eller på i henhold til situasjonen. De viser dem frem, og bruker dem til å få det de vil ha, og tviler aldri på effektiviteten. Vekten Månen føler sine Vekten egenskaper som hvem de egentlig er. De uttrykker dem mindre påfallende, men opplever sin hensikt og mening på et dypere nivå.
Vekten Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM