Skytten Sol & Måne

Forskjellen på Skytten Sol og Skytten Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Skytten Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Skytten Månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Ildtegnet med visdom, Skytten Solen og Skytten Månen tror virkelig de ser verden tydeligere enn de fleste andre. Tross alt så er de et modent, universaltegn. Men Ildtegnene har alltid litt umodenhet i sin natur. De opererer under inspirasjonens kraft. De er impulsive og mangler stabiliteten til jordtegn, den analytiske omtanken til lufttegn, og følsomheten til vanntegn. Når de blir slått av en tanke, en følelse eller et ønske, så handler de på det umiddelbart. Mange ser på deres natur som morsom og spennende. Andre ser på dem som overilte og grove.
På grunn av denne ildfulle, litt umodne naturen finner Skyttens tegn et mer egnet hjem når Solen er plassert der enn hvis Månen er der. Månen handler på en mindre bevisst måte enn Solen. Månen er mer instinktiv; mens Solen er mer selvbevisst. Så Skyttens fremfusende og impulsive natur er mer forsiktig i Skytten Solen enn i Skytten Månen.
Alle Skytten mennesker klager og dømmer. De er irritable og kritiske. Men hos Skytten Månen, er det mye mer tydelig fordi de ikke klarer å undertrykke det slik at det passer til situasjonen. Skytten Solen er bedre i stand til å holde tungen rett i munnen i situasjoner hvor ting er bedre usagt. Mens Skytten Månen ikke orker å ha ting usagt. Hvis det er sant, bør det sies, og ingen bør bli fornærmet fordi det er sannheten. Skytten Solen er bedre i stand til å se på folk de snakker til, vente et sekund og vurdere om den svært dømmende uttalelsen de er i ferd med å komme med, er smart i det lange løp. Noen ganger kommer fortsatt bemerkningene ut, men de har mer selvkontroll enn Skytten Månen.
Skytten Solen er mer behagelig og mer diplomatisk enn Skytten Månen. Skytten Månen har en røff side. Deres kyniske natur er tydelig.
Følg med på ansiktsuttrykkene til Skytten Månen. Deres uttrykk viser at deres dømmende sinn hele tiden vurderer enhver situasjon for sannhet eller korrekthet, i sammenheng med det universet de forstår bedre enn noen andre
 Du kan også se dette i Skytten Solen, men det er en forskjell der. I Solen er det alltid et lekent smil når de søker etter de riktige ordene for å komme med en vittig, sarkastisk replikk. I Månen er uttrykket mer alvorlig og ironisk, og selv om deres ord kommer ut med en litt sarkastisk humor, vet du at de er seriøst ment. Med solen vet du aldri sikkert.      
En Skytten Sol er som en nyhetsreporter som leser opp noe. De har ikke skrevet ordene, men de har dem alltid tilgjengelig. De kan velge om de skal endre dem i henhold til stemningen hos publikum eller om det er hensiktsmessig i situasjonen. I motsetning så har faktisk Skytten Månen skrevet ordene, de eier ordene og føler dem dypt. Å få gitt budskapet til folk er viktig for dem. Det er budskapet som betyr noe, ikke publikum. Sannheten må høres. Det spiller ingen rolle om folk ikke kan akseptere det.
Skytten Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM