Væren Sol & Måne

Forskjellen på Væren Sol og Væren Måne

Soltegnet er tydeligere for andre, mens Månetegnet føles mer på innsiden. Dette gjør at en Væren Sol gir en mer overfladisk, utad representasjon av tegnet enn Væren månen, som har mer dybde og føles mer på innsiden.
Man kan se en forskjell i reaktivitet og intensitetsnivå mellom Væren Solen og Væren Månen. Væren Solen er mye mer avmålt og behersket enn Væren Månen. Fordi Månen representerer følelser, kan en Væren Måne være ganske lidenskapelig og ikke ha noe imot å uttrykke det. I motsetning så prøver Væren Solen å holde seg rolig og trygg. De foretrekker å representere sin styrke som åpenbar. Det er ikke alltid de klarer det, men det er slik de ønsker å bli sett.
De fleste Væren Sol står rank og rett, og de fører seg med edel yndighet. Før de har sagt ett eneste ord, har deres oppførsel allerede talt for dem.
Væren Månen er ikke så selvstendig, og prøver heller ikke å være det. De er rastløse, utålmodige og alltid klar for kamp. Selv om Væren, som et tegn, kan beskrives på denne måten, er disse egenskapene mer åpenbare og uttalt hos Væren Månen enn hos Væren Solen. Et konstant behov for handling og utfordring definerer Månen i Væren personen. Væren Månen er alltid klar til å antennes til lidenskapelig handling. Månens følelsesmessige natur kombinert med den reaktive naturen til Væren skaper en person som aldri kan sitte stille og tålmodig å vente på at en situasjon skal løse seg av seg selv. Dessuten, fordi Månen søker sikkerhet og komfort, og fordi Væren alltid er klar for kamp, vil en Væren Måne stadig forutse og kjempe mot trusler. Mange med Væren i Månen er på grensen til å være paranoid på om hvorvidt folk er ute etter å ta dem. Det kan være ting de oppfatter som trusler som andre mennesker ikke engang legger merke til.
Den mest følsomme planeten i det mest maskuline tegnet, gjør at energien til Væren Månen er kraftig og det skinner alltid gjennom. Uavhengig av Soltegnet eller Stigendetegn (Ascendanten), så har Væren Månen en brann som brenner så sterkt, at den kan ikke skjules eller beherskes bak noe Soltegn. Selv ikke en ekstremt behersket og fast Vannmann eller et Skorpionen Soltegn kan holde tilbake uttrykket av en Væren Måne.
Væren Solen kan derimot dempes av visse Månetegn som Tyren eller Vannmannen. Dessuten er Solen opphøyet i Væren, noe som gir den en enkel oppgave i denne posisjonen. Solen representerer vårt behov for å skinne. Så, Værens fremadskridende natur passer godt til Solen. De med Væren Sol ser ut til å være på et konstant oppdrag. Fordi de alltid presser framover slik, har de ofte en alvorlig tone. Og omvendt så har Væren Månen en lysere tone med mindre de er stresset. Når de er under press, kan også de være ekstremt alvorlige.
Væren Stjernetegn

Forskjellen på Sol & Måne i Tegnene

Væren
Sol & Måne
Tyren
Sol & Måne
Tvillingene
Sol & Måne
Krepsen
Sol & Måne
Løven
Sol & Måne
Jomfruen
Sol & Måne
Vekten
Sol & Måne
Skorpionen
Sol & Måne
Skytten
Sol & Måne
Steinbukken
Sol & Måne
Vannmannen
Sol & Måne
Fiskene
Sol & Måne
HJEM